Ma 10-töl egyedül vagyok. Vàrom dugni akarò pasik jelentkezèsèt privàtban. Diszkrèt helyem van.
Berettyóújfalu valaki kölcsönös 11 - 12 óra közút
Szívesen csatlakoznèk hozzátok ma
(Ez egy válasz Suny2018 üzenetére (2023. 05. 27. szombat 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 27. szombat 05:18

Sziasztok
Aktív vagy uni Pasit keresek pasit szexre csak tartalmas higiénikus aktus! Kocsi stb...nem csak lakásban ! Legyen helyed vagy megtudom oldani én is.. Balatonfüred max 30km körzetéből. Van autóm.. Én egy férfias ápolt borotvált Uni pasi vagyok, izgat a kemény kitartó fasz...tudok is mit kezdeni vele.. Mindent lehet ! Csak akkor irj ha telefonszámot is küldesz diszkréten hívlak. Nem bohóckodni akarok szexelni !
Aktív vagy uni Pasit keresek pasit szexre csak tartalmas higiénikus aktus! Kocsi stb...nem csak lakásban ! Legyen helyed vagy megtudom oldani én is.. Balatonfüred max 30km körzetéből. Van autóm.. Én egy férfias ápolt borotvált Uni pasi vagyok, izgat a kemény kitartó fasz...tudok is mit kezdeni vele.. Mindent lehet ! Csak akkor irj ha telefonszámot is küldesz diszkréten hívlak. Nem bohóckodni akarok szexelni !
Két 50 éves bi pasihoz bi pár, nő Marcali környékén?
Nyíregyháza és környékén valaki akit le lehet szopni, számban élvezhetsz
Sziasztok
Sziasztok szívesen csatlakoznèk hozzátok ma vagy most is akár utazni tudok
(Ez egy válasz Crossdresser üzenetére (2023. 05. 27. szombat 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 27. szombat 04:50

Párként keresünk aktiv/uni, idősebb pasit mindenki örömére. Férfi tagunk is női ruhában lenne... Esetleg fiatalabb crosdressert! Helyet megoldjuk! Győr Moson.
Párként keresünk aktiv/uni, idősebb pasit mindenki örömére. Férfi tagunk is női ruhában lenne... Esetleg fiatalabb crosdressert! Helyet megoldjuk! Győr Moson.
Sziasztok ismerkednék aktív pasival Budapest és környékéről. Többit privibe

Ráckeve környéken valaki??
11. Kerületben szopatna valaki ?
Cegléden aktiv partnet aki szoptatna?
Sziasztok Győrbe valaki passzív szűz vagyok!
Sziasztok. Budapest 11.kerület Kondorosi út végénél a Duna Parton szopnék. Most valaki ?
Most?
Sziasztok, Szép estét!
Budapesti, igényes srácként, kulturált, akár nős, bi férfi barátot keresek.
Budapesti, igényes srácként, kulturált, akár nős, bi férfi barátot keresek.
Kecskeméten valaki most?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
40-60 közötti budapesti férfival ismerkednék, aki hozzám hasonlóan bi-kíváncsi heteró vagy kezdő biszex és orálnál többre nem is vágyik.
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
13 ker?
13 ker?