Ma valaki?
Kíváncsi nős hetero ugyanilyen kíváncsi házas férfit keres KOMÁROM környékén, 45 év felett!
Valaki ma a szabadban? Fejer megye mány! 34 passziv vagyok!
Bisex pasi vagy srác fejér megyében kölcsönös hokira?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Hello
Ma szopnék Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán!
Írj ha érdekel…
Ma szopnék Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán!
Írj ha érdekel…
Még mindig keresem budapesti hellyel rendelkező masszőröm!
Bi parokkal ismerkednek bpn
Hello. Holnap vagy holnapután FÓT-on meglátogathatna valaki diszkréten a munkahelyemen. Elsősorban orális kaland érdekel, akár kölcsönösen is.
Szopatnék Veszprém környékén.
40-60 közötti budapesti férfival ismerkednék, aki hozzám hasonlóan bi-kíváncsi heteró vagy kezdő biszex és orálnál többre nem is vágyik.
Sziasztok egerben ma szopnék.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Győr,Sopron útvonalon megyek Ausztriába. Kocsival. Cumiznék jó faszt.
XI. oral?
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Reptéri kifutó 6van valaki?
Velencén szopatna valaki ma?
en gyoma
(Ez egy válasz Szabó zoli üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Most keresek aktív srácot, akit szophatok Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 28/passzív vagyok.
Én 28/passzív vagyok.