14:30 után Érdligeten lesz dolgom.
Szivesen szopnék arra felé...
Valaki?
Szivesen szopnék arra felé...
Valaki?
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Én mi kettőt szeretem
(Ez egy válasz Lacko1019 üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. Képek, videók profilon
Ma délután 3 fele Pápa körül valaki?

Dél Buda környékém valaki?
Szombaton délelőtt Maglód-Jaszapati útvonalon szopnék ha valakit érdekel.
Paks vagy Paks környéki pasi aki gyakran kanos?
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán szopnék…
Írj…
Írj…
Nagyon régóta keresek 11ker Bocskai út környékén normális srácot,de nem igazán találok.
Egy alkalmi és diszkrét összejárásra gondolok mindeféle kötöttségek nélkül.
43éves vagyok.
Ha mégis van aki ebben gondolkodik,akkor egy bemutatkozós levelet szívesen fogadok.
Jó egészséget mindenkinek!
Privátba írj!
Egy alkalmi és diszkrét összejárásra gondolok mindeféle kötöttségek nélkül.
43éves vagyok.
Ha mégis van aki ebben gondolkodik,akkor egy bemutatkozós levelet szívesen fogadok.
Jó egészséget mindenkinek!
Privátba írj!
Sziasztok!
Szombat este Gyöngyös és környékén szívesen kukkolnék párt vagy akár csatlakoznék is. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Szombat este Gyöngyös és környékén szívesen kukkolnék párt vagy akár csatlakoznék is. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Mindkettőt szereted?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
16 óra után valaki a11kerből? Szopatnék,szopnék.
Érd - Dunaharaszti útvonalon szopnék.
Valaki?
Valaki?
Idősebb, macis urat szopnék...
Holnap reggel 8 óra körül szopnék budapestről kifelé a 3 főúton , közvetlenül a temető után a szervízúton
Ma este szopnék. Komárom megye!
19:30 20 óra felé 11 ker Dunapart?
Tökölön szópnék most.
Kecskemét ma este? Szopnék!