Pár keres idősebb AKTIV pasit (50+), szőrös intimmel. CD szüzességének elvételére. (GYMS, Vas, Veszprém, Komárom, BP)
Szia!
Igen (Ez egy válasz KanosZoli üzenetére (2023. 06. 09. péntek 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen (Ez egy válasz KanosZoli üzenetére (2023. 06. 09. péntek 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
NYIREGYHAZAN aktiv pasit keresek
Helyem van
Helyem van
Aktiv férfit keresek Baja környékéről.
Sziasztok passziv Erd es kornyeken van fent most?
Kényeztetne engem valaki orálisan?
Lenne igény a farkamra?
Lenne igény a farkamra?

Sziasztok
Ma esetleg holnap este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn.
Ma esetleg holnap este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
sziasztok ! SEXPARTNERT KERESEK MA ESTÉRE bÁCS -M kISKUNMAJSA sTRAND ! vALAKI ?
Én kértem a Kondorosihoz
Zalaegerszegen nem lennék az.
(Ez egy válasz zokee üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyi hang ember!!
Zalaegerszegen fiatal srác mostra?
Most valaki Dunapart?
Bp szopatna valaki?
Este mesék

Holnap délelőtt ki szopna le ozd szilvas cered putnok
Zalaegerszeg most?
Kezdő kíváncsi, fiatalos, borotvált intimmel rendelkező, kapcsolatban élő pasi vagyok.
Keresnék olyan, hozzám hasonló, borotvált pasit, akit érdekel az orál szex, akár kölcsönösen, vagy akár egyoldalúan.
Nem baj ha hetero vagy, és kíváncsi. Olyan 35-50 év közötti pasit keresek, akit szintén érdekel, aki szintén kíváncsi.
Legalább farok kép kell.Diszkréció, ápoltság, tisztaság fontos oda-vissza!
Nem kell ismerkednünk, nem kell sokat beszélgetnünk. Találkozunk valahol, és a lényegre térünk, majd mindenki megy a dolgára…..
Sok időm nincs, helyem nincs, de ha akarjuk megoldjuk.
(Vas Megye környéke!)
Keresnék olyan, hozzám hasonló, borotvált pasit, akit érdekel az orál szex, akár kölcsönösen, vagy akár egyoldalúan.
Nem baj ha hetero vagy, és kíváncsi. Olyan 35-50 év közötti pasit keresek, akit szintén érdekel, aki szintén kíváncsi.
Legalább farok kép kell.Diszkréció, ápoltság, tisztaság fontos oda-vissza!
Nem kell ismerkednünk, nem kell sokat beszélgetnünk. Találkozunk valahol, és a lényegre térünk, majd mindenki megy a dolgára…..
Sok időm nincs, helyem nincs, de ha akarjuk megoldjuk.
(Vas Megye környéke!)
Ma este szopnék Tata és környékén. Akár kíváncsi heteronak is.