Sziasztok,izgalmas hétvégét minden G.G tagnak. Keresem biszex partneremet,vagy ilyen ff. tagú párt, kellemes kötetlen ismerkedésre, élvezkedésre. Én uni,passzív lennék. Helyem van. XVI.ker. írjatok.
Mennyire igazad van! Ráadásul a diplomás semmittevőknek is a melósok termelik ki a fizetésüket. Haszontalan jószágok.(lehet lehurrogni tessék tessék).
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2023. 06. 10. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Tapasztalatom szerint a diplomások rettentően el vannak szállva maguktól. Teljesen mindegy, hogy szexpartnerről beszélünk vagy tartós kapcsolatról.
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2023. 06. 10. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Vác -Dunakeszi környékén?
A diplomás spermájának sincs más íze,mint a szakmunkásnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 08:41
Törölt felhasználó (4700995)

Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok, Budapesten férfias pasi? 13 ker?
Hatvan és környékéről keresek partnert akit szophatok lehet kölcsönös is. Helyem van
Kecskeméten szopnék ma!
Írj..
Írj..
sziasztok. uni vagy aktív férfiakat keresek hévíz környékéről, rendszeres szexre. imádok nudizni,a szabadban meztelenkedni és nagyokat szexelni. többesben is benne lennék.
Helló sziasztok, akitv pasit keresek szép nagy farokkal, én passzív szűz fiú vagyok 25 éves vagyok maci testalkat. Helyed legyen.
Sziasztok!
Győr-Pápa útvonalon helyel rendelkező partnerem keresem.
Győr-Pápa útvonalon helyel rendelkező partnerem keresem.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok! Hétfő délelöttre partnert keresek! Hely van!
Most biszex pasi 15.-ik kerületben?
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Aktív fistert keresek,jászberény szolnok vonalon.
Aktív fistert keresek,jászberény szolnok vonalon.
Nagy méretű pasikat szopnék Gyöngyös Hatvan Gödöllő
Fogsor nélkül szopnék
Bi parok bpn aktiv vagyok