Ma este szopnék! Kíváncsi heteronak is. Tata, Komárom megye!
Ki szopna le repter vége?
Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek.minde érdekel.szopok viszonzas nélkül,, engem is lehet.
Június29-30.-án este Sikondán leszek.Potens aktívat kényeztetnék orálisan.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok ! Ma este Esztergom-Komárom útvonalon aktivakkal ismerkednek, lehettek ketten is ! Én nem fiatal, 172/56 vékony, csupasz test, kis cicik.! Szopathato jól dughato volnék.!
Reptérnél cumiznék 20 perc múlva.
Valaki?
Valaki?
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Vasárnap-Hétfő késő este vagy Hétfő-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Fehérvaron vki egy hokis kalandra szabadban vhol?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Most valaki szopna 16. Ker . Környékén?
Szívesen ismerkednék normális ápolt diszkrét pasival.
Valaki most este/éjszaka, 22h-02h között, szoptatna vagy megbaszna az ujpesti erdőnél, Tímár utca végén? Meztelenül leszek, négykézláb. Számba, arcomra is mehet.
Sziasztok! Ma miskolc mellett?
Üdv,holnap Hatvan környékén valaki?átlagos testalkatú 20 éves srác vagyok,kölcsönös orál vagy masztira keresnék partnert
Nyiregy - Kisvárda vonalon keresek olyat aki a számba teszi es nem csak kamuzik.
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást. Helyem van.
Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznèk
Sziasztok.Heves megye parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
ma délelötre keresek párt vagy pasit Eger Demjén környékén lehetöleg helyel rendelkezöt.hang emberek kiméjenek

Andra16
Ting