Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznèk
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást. Helyem van.
Nyiregy - Kisvárda vonalon keresek olyat aki a számba teszi es nem csak kamuzik.
Üdv,holnap Hatvan környékén valaki?átlagos testalkatú 20 éves srác vagyok,kölcsönös orál vagy masztira keresnék partnert
Sziasztok! Ma miskolc mellett?
Valaki most este/éjszaka, 22h-02h között, szoptatna vagy megbaszna az ujpesti erdőnél, Tímár utca végén? Meztelenül leszek, négykézláb. Számba, arcomra is mehet.
Szívesen ismerkednék normális ápolt diszkrét pasival.
Most valaki szopna 16. Ker . Környékén?
Fehérvaron vki egy hokis kalandra szabadban vhol?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Vasárnap-Hétfő késő este vagy Hétfő-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Reptérnél cumiznék 20 perc múlva.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok ! Ma este Esztergom-Komárom útvonalon aktivakkal ismerkednek, lehettek ketten is ! Én nem fiatal, 172/56 vékony, csupasz test, kis cicik.! Szopathato jól dughato volnék.!

Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Június29-30.-án este Sikondán leszek.Potens aktívat kényeztetnék orálisan.
Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek.minde érdekel.szopok viszonzas nélkül,, engem is lehet.
Ki szopna le repter vége?
Ma este szopnék! Kíváncsi heteronak is. Tata, Komárom megye!
Orál partnert keresek, (aktív/passzív/kölcsönös megbeszélés kérdése), akinek helye is van (lakás), lehetőleg rendszeres élvezkedésre. Helyileg Bp. 3.ker, Pomáz, Budakalász, Szentendre lenne jó nekem.
Aktiv férfit keresek Baja környékéről.