Ma délelőtt szopnék egyoldalúan Ajkán.
Senki nincs? Köcsög vagyok! Szopok, viszonzás nélkül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 15. csütörtök 00:38
Törölt felhasználó (4564862)

Most, éjszaka 02-03h körül, szopnék, de meg is baszhatsz, ha akarsz! Kocsidban vagy szabadban, padnál, bokornál. Nagyvárad Térnél vagyok. Nagyon ápolt, korrekt, passzív vagyok. Kor, alkat mindegy.
Most, éjszaka 02-03h körül, szopnék, de meg is baszhatsz, ha akarsz! Kocsidban vagy szabadban, padnál, bokornál. Nagyvárad Térnél vagyok. Nagyon ápolt, korrekt, passzív vagyok. Kor, alkat mindegy.
Szopatna valaki kocsiban vagy a szabadban ?
Sziasztok. Hetero életben élek, viszont izgatja a fantáziámat enyhe Bi dolgok kipróbálása.Örülnék egy ugyan ilyen gondolatokkal bíró párnak.Diszkréció maximális részemről,illetve fordítva is elvárom.Ha esetleg valakinek érdekes lehetek privátban írjon.
Köszi
Köszi
Csütörtök napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Pápa és környékén valaki ma este?
Szopnék szopatnék Bp írj
Aktiv pasit keresek aki kemenyen szopatna , dugna egy igenyes teljesen szortelen passziv pasit
Hely van
NYIREGYHAZAN
Hely van
NYIREGYHAZAN
Helló sziasztok akitv pasit keresek szép farokkal, passzív szűz vagyok 25 éves macis testalkatú fiú vagyok írj ha érdekel. Helyed legyen
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Ma este szopnék Cegléd és környékén!
Mma ki szopni le Ózd vagy holnap
Király utcai szexmoziban ma este fél 8 körül valaki? Szopnék szopatnék
Sziasztok! Szombatra estefelé keresek partnert Bp.-Szèkesfehèrvár között .Èn uni/passzív vagyok.
Pécsi szopni szerető fiatal srácot keresek,csak tel számmal privátba
Ma este szopnék! Tata, Komárom megye! Kíváncsi heteronak is!
Budapesten valaki? Hely ok, de menni is tudok.
Aktiv pasit keresek aki kemenyen szopatna , dugna egy igenyes teljesen szortelen passziv pasit
Hely van
NYIREGYHAZAN
Hely van
NYIREGYHAZAN