Csütörtök napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Sziasztok. Hetero életben élek, viszont izgatja a fantáziámat enyhe Bi dolgok kipróbálása.Örülnék egy ugyan ilyen gondolatokkal bíró párnak.Diszkréció maximális részemről,illetve fordítva is elvárom.Ha esetleg valakinek érdekes lehetek privátban írjon.
Köszi
Köszi
Szopatna valaki kocsiban vagy a szabadban ?
Most, éjszaka 02-03h körül, szopnék, de meg is baszhatsz, ha akarsz! Kocsidban vagy szabadban, padnál, bokornál. Nagyvárad Térnél vagyok. Nagyon ápolt, korrekt, passzív vagyok. Kor, alkat mindegy.
Senki nincs? Köcsög vagyok! Szopok, viszonzás nélkül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 15. csütörtök 00:38
Törölt felhasználó (4564862)

Most, éjszaka 02-03h körül, szopnék, de meg is baszhatsz, ha akarsz! Kocsidban vagy szabadban, padnál, bokornál. Nagyvárad Térnél vagyok. Nagyon ápolt, korrekt, passzív vagyok. Kor, alkat mindegy.
Ma délelőtt szopnék egyoldalúan Ajkán.

Ma délelőtt vagy délután/este tali? Nagyon ápolt, passz/uni vagyok, ingyenes. Elsősorban időset, macisat keresek. (50-75 éves), (100-140kg). Budapesten házhoz is tudok menni. Kocsidban, szabadban, parkban is jó. Írj és tali! BUDAPEST
Aktív srác pasi aki ma délután rá ér és jönne is Monor Gomba fele hely van este 8 ig rá érek.
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít Ózd 60 km körzetében
Ma kora délután 14 óra körül szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos de dugható is vagyok..
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást. Helyem van.
Sziasztok, független pasiként keresem rendszeres szexpartnerem. Helyem van és párral is szívesen ismerkedem. Semmi jónak nem vagyok elrontója.
Balatonfűzfőn péntek este két bi pasi megnézné bi párok dugását, srácok farokverését.
Sziasztok. Polgáron keresek hellyel rendelkező partnert. Közös játékokhoz.
Ma valaki cumiztatna?
Többször is!! irj,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 15. csütörtök 08:00
Törölt felhasználó (1226482)

Ma valaki cumiztatna?
Senki?
(Ez egy válasz unibipasi78 üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 15. csütörtök 06:46

Aktív srác pasi aki ma délután rá ér és jönne is Monor Gomba fele hely van este 8 ig rá érek.
Hali.
II. kerületben szopatnék ma.
II. kerületben szopatnék ma.
Veszprém és környéke keresek párt, partnert