------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok!
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Bi bp-i pasival ismerkednék. Passzív oldalt szeretem.
Fiatal lányt,vagy srácot szopatnék,csak bem tel számmal. Pécs+20km
Holnap a Bicskei piac környékén szopnék
Sziasztok!
Holnap Kisbér-Komárom útvonalon helyel rendelkező partnerem keresem.
Holnap Kisbér-Komárom útvonalon helyel rendelkező partnerem keresem.
Ma este autóban szopnék. Tata és környéke!

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Szia!
4 fele igen
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
4 fele igen

Sziasztok.
Gárdonyi nudira jön délután valaki?
Gárdonyi nudira jön délután valaki?
Békásmegyertől Esztergomig keresek kalandot a hétvégére.
sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz.
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz.
Fehérváron közöshokira bisex pasi szabadban vhol?
Privit írj...köszi
Privit írj...köszi
Hali. Kölcsönös szopásra keresek pasit, rendszeres szexre. Dugható is vagyok!!!. Keszthely és Hévvíz környékiek. Hely ok
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van diszkréció higiénia fontos de dugható is vagyok
Helló bi pasiként szopok dugható vagyok mezökövesd , emöd közötti útvónalon autóban, természetben is
Mire keresel ? Üdv Feri
(Ez egy válasz Lacko1019 üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Fejerbe valaki mostanában?
Valaki/knek nincs kedve MOST kiverni a farkam? Ujpest,palota,13ker környékén?! Olyan aki szereti a sok gecit
kocsimban vagy nálad!