Sziasztok! Budán holnap hajnalban aktív?
Senki nincs?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 22:34
Törölt felhasználó (4564862)

Most éjszaka szopnék viszonzás nélkül! Baszhatsz is ha akarsz. Kocsidban is ok vagy szabadban. Nagyvárad Térnél vagyok. Számba, arcomra mehet. Budapest
Most éjszaka szopnék viszonzás nélkül! Baszhatsz is ha akarsz. Kocsidban is ok vagy szabadban. Nagyvárad Térnél vagyok. Számba, arcomra mehet. Budapest
Gárdonyban valaki a nudin van még? Jön még valaki ki?
Gárdonyban valaki a nudin van még? Jön még valaki ki?
Szépvölgyin van most valaki?
Szabolcsb megyében senki nincs aki találkozna most este helyem van tudok fogadni uni vagy aktív pasik hol vagytok ?
Sziasztok. Ma éjjel valaki 15 ker és környéke?
Huncukdás? Privátba írj.
Huncukdás? Privátba írj.
Sziasztok! Bi férfit keresek kölcsönös orálra. Békéscsaba és környéke!
Szombathely most kocsiban?
Pesten szopatok szopok buvohely kell
Ismerkedjünk! Írjál!
(Ez egy válasz Lacko1019 üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok ma este Gergelyiugornyán nincs kedve aktív vagy uni pasinak találkozni
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok!
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Bi bp-i pasival ismerkednék. Passzív oldalt szeretem.
Fiatal lányt,vagy srácot szopatnék,csak bem tel számmal. Pécs+20km
Holnap a Bicskei piac környékén szopnék
Sziasztok!
Holnap Kisbér-Komárom útvonalon helyel rendelkező partnerem keresem.
Holnap Kisbér-Komárom útvonalon helyel rendelkező partnerem keresem.
Ma este autóban szopnék. Tata és környéke!