szopnék XI.
Győrben , Mosonmagyaróváron szopnék
Hatvan és környékéről keresek partnert aki ráélvezne a farkamra, kölcsönösen szopnánk egymást. Helyem van
Szopnék szopatnék Bp írj
Holnap kora reggel Budán! Szopnék nyalnék!
Sziasztok diszkrét partnert keresek oralozashoz Pesten buvohejed legyen lehet rendszeres is zoli
Érzéki szexet keres a mai napra egy passzív macis fiatalos srác. Helyem van
Fót felől megyek Ürömre.esetleg valaki?
Zalaegerszegen mától hétfőig este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, priviben keress! Köszi.
Sziasztok, most valaki Tatabánya és környéke autós kaland, vagy nálad?
Sziasztok!
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Kint vagyok a kifutónál szopnék
Sziasztok diszkrét partnert keresek oralozashoz Pesten buvohejed legyen lehet rendszeres is zoli
60 körüli pár, férfi ismeretségét keresem. Budapest 40-es pasi
sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz.
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz.
Algyői vasúti hídhoz nudizni ma kora délután jön valaki?
Ma napközben szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Sziasztok!
De. Komárom helyel rendelkező partnerem keresem.
De. Komárom helyel rendelkező partnerem keresem.
Reptéri kifutónál szopatna valaki 9-10között?
Fiatal srác vagyok
Fiatal srác vagyok
Baranyába mere lehet cukkolni,vagy szopatni dugni,esetlegolyan hely ahol nudiznak stb Telszámot kérek