Ma este felé valaki az ország középső részén?
Pécsen szopna MOST valaki???Adj tel számot és hívlak
Ma este kiverném valakinek Veszprémben, vagy akár szopnám is, csak viszonzás nélkül, írj bátran

Nyék környékén valaki?
Szabolcs megyében uni vagy aktív aki mer találkozni is esetleg
Sziasztok!
Győrben helyel rendelkező partnerem keresem.
Győrben helyel rendelkező partnerem keresem.
Helyel rendelkező diszkrét partnerem keresem szopasra v szopatasra ott
42 éves srác keres idősebb aktív (esetleg uni), urat 60 éves kor körül (de mindenféleképpen 50 felett) vagy ilyen taggal rendelkező párt. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Az ismerkedés során számomra imponáló, ha kedves vagy velem, viszont szex közben szeretem a magabiztos és határozott fellépést. Ha csak szopatni szeretnél, az is rendben van.
Pápán, hellyel, bújóhellyel rendelkezőnek, hétköznap esténként szopnék, dugatnám magam, hétvégén esténként, 50 km körzetben is ok,az egész éjszakás, szex....
szopnék XI.
Győrben , Mosonmagyaróváron szopnék
Hatvan és környékéről keresek partnert aki ráélvezne a farkamra, kölcsönösen szopnánk egymást. Helyem van
Szopnék szopatnék Bp írj
Holnap kora reggel Budán! Szopnék nyalnék!
Sziasztok diszkrét partnert keresek oralozashoz Pesten buvohejed legyen lehet rendszeres is zoli
Érzéki szexet keres a mai napra egy passzív macis fiatalos srác. Helyem van
Fót felől megyek Ürömre.esetleg valaki?
Zalaegerszegen mától hétfőig este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, priviben keress! Köszi.
Sziasztok, most valaki Tatabánya és környéke autós kaland, vagy nálad?
Sziasztok!
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.