Marcaliban bi pasi?
Sziasztok!
Pápa-Tapolca-Keszthely környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Pápa-Tapolca-Keszthely környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Sziasztok!
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Sziasztok! reggel 6 utan lenne Miskolc deli részén valaki akit le szophatok a joyson körforgónál? egy 99es zöld swifttelleszek
Városligetnél most valaki? Kaland?
Kocsival vagyok
Kocsival vagyok
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit, helyem van.

Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek, kocsi van. Szopok viszonzas nélkül.engem is lesz. Irj
Sziasztok. Pesten ma éjjel kaland?
Kocsival leszek.
Privátot írj
Kocsival leszek.
Privátot írj
Alföldi régióban szopnék. Kizárólag vékony alkatúak írjanak.
Pápán, hellyel, vagy bújó hellyel rendelkezőnek, hétköznap esténként szopnék, meg is dughatsz... Hétvégeken 50-km környék ,is oké.
Kecskemét környékén valaki most?
Sziasztok! Valaki ma éjjel a Reptérnél?
Privátot írj. Köszi
Privátot írj. Köszi
Sziasztok!
Szopnék ma este Bp-n.Hely van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál
Egy jòt
Szopnék ma este Bp-n.Hely van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál
Egy jòt
Valakinek nincs kedve segiteni rajtam ? 15.ker Ujpest környéke
Zalaegerszegen este 9 után pasi?

Ved le a tiltast irjunk privatban
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 06. 30. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen!
(Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2023. 06. 30. péntek 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Raersz ma
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 06. 30. péntek 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)