Ma este fél7 után szopathatsz R.palotán .Helyem van Pisi is lehet. Roma, ázsiai is lehet, mindegy csak szoptasson.
Sziasztok ! Itt megjelenő meleg amatőr szexhez keresnek 2-3 aktív férfit , ma este folyamán.! Én vékony, csupasz, pasziv volnék ! Esztergom-Komárom-Moson, m útvonalon !

Mai nap keresek kölcsönös orálra aktív férfit, vagy párok jelentkezését is várom.
De nem feltétel viszonozni,kezdésnek adok egy kis masszázst.Kecskeméten helyem van,írj privátban. Szép napot!!
De nem feltétel viszonozni,kezdésnek adok egy kis masszázst.Kecskeméten helyem van,írj privátban. Szép napot!!
Mai napra keresek szexpartnert.
Sziasztok!
Veszprém-Ajka-Keszthely környékén helyel rendelkező partnerem keresem popsim kényeztetésére.
Veszprém-Ajka-Keszthely környékén helyel rendelkező partnerem keresem popsim kényeztetésére.
Sziasztok! Reggeli orákban közös hoki vagy oral? Helyem van
Ma estefele Miskolc kornyeken aktiv?
Marcali környékén bi párok, pasik?
Kanos , igényes partneremet keresem egy kis kalandra.
Kanos , igényes partneremet keresem egy kis kalandra.
Valaki mától Siófokon? Hoki, orál?
Forró kalandot most körül. ..
16 kerbe.
Jelentkezőket varok . ...
16 kerbe.
Jelentkezőket varok . ...
Itt vagyok kint
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 00:43
Törölt felhasználó (4588312)

Reptérnél most valaki?
Reptérnél most valaki?
Helló sziasztok, Győrbe aktív pasit keresek akinek van helye. Macis testalkatú fiú vagyok 25 éves szűz
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? Dunaplazanal kocsiban!
Pápa, Győr,és környékén, keresek, hellyel rendelkező szopatni szerető, tapasztalt aktív férfit, aki meg is dugna, egy ezen a téren tapasztalatlan pasit. Melegek előnyben, de biszex is jó, tapasztalt legyél, és legyen valami helyed is. Előre is kösz....
Sziasztok! Vasárnap délután Zamárdi-Budapest útvonalon fiatal fiút szopatnék… Én 40-180-85 ápolt és igényes, nagy méretű srác vagyok.
Ki szopatna most a Nyugatinál?
Én szivesen megdugnálak
(Ez egy válasz bandy28 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 01. szombat 22:03

Sziasztok! Női ruciba cumiznék meg mást is csinálnék! Debrecenben a Domokos Márton úti parkolóban! Írj privátot