Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Tatabányán paszivat keresek
Tatabanyan paszivat keresek
Lackó Dániel irtam
Vas megyében hellyel rendelkező 50 év feletti partnert keresek nem egy alkalomra.
Sziasztok Pesten most kihez meh teetek szopatni v szopni
A héten Egerben a késő délutáni órákban valaki tele lőhetné a szám. Előre egyeztetve a délelőtti órákban is elképzelhető, hogy időt tudok szakítani.
Nagyon rég szoptam! Szomjazok a gecire!
Lehettek többen is.
Nagyon rég szoptam! Szomjazok a gecire!
Lehettek többen is.
Forró kalandot keresek ,
. ..veled . ..
. ..veled . ..
Egerben ma valaki?
Nyíregyen ma valaki? közös maszti, orál?
Mai napon Miskolc környékén valaki szopatna?
Most délelőtt szopnék Sülysáp környéken szabadban
Kedden délelött keresném partnerem közös hokira kölcsönös izgatásra. Írj a vágyaidról. Helyem van Monor mellett.
A héten a délelőtti órákban, vagy késő délután valaki tele lőhetné a szám.
Gecire vágyok!
Gecire vágyok!
Sziasztok, szép reggelt! Iszonyat tele vagyok, valaki lerendezne Pécsen? Viszonzom!
Ma vagy holnap délelőtt szopni imádott keresek Ózd
Ma délután Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van.
Hatvan és környékéről keresek partnert aki ráélvezne a farkamra, kölcsönösen szopnánk egymást is. Helyem van.