Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok.
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!
Dél Bp. környéke?
Sziasztok
25eves passzív srác vagyok. Utazni tudok. Aktív partnerem keresem.
25eves passzív srác vagyok. Utazni tudok. Aktív partnerem keresem.
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privát. Köszi.
Sziasztok pesti? Szopatnal v szopnak buvohelyel legyen
Nagykanizsán aktívat keresek hellyel.
Sziasztok. Ma valaki Kiskunlacháza közelében vagy Bp 18kerben kölcsönös faszverés/szopás?
Mai Cegléden napközben cumiznék!
Ma este Rákospalotán szopathatsz egy 70-es bi impotens szopógépet
Szopnek 11. kerben ma
Sziasztok!
Aktiv Baja környékén?
Aktiv Baja környékén?
Neszmély környékén orál?
Pápán, holnap este szopnék...???
Valaki most közös hoki 13 kerület?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Ma éjszaka Esztergom és 3. kerület között passzív/uni orálozásra?
Sziasztok! Szopnék ma este 22.00 utan vagy miskolcon a joyson körforgónál vagy nyéken a nudinal!