Viber camban ki nézne meg egy farokverést mostanában?
Valaki holnap Cserkeszőlő strand ???
Sziasztok! Ma este igényes urat/urakat szopnék Budapesten vagy a környéken.
Szopnék, szopatnék Érd, Szigetszentmiklós, Halásztelek környékén.
Cegléd és környékén ma éjszaka aktiv partnert keresek!
Ma este 10 -11 óra felé szopatna valaki?Szombathely-Győr térsége!
Szopnék, szopatnék Érd, Szigetszentmiklós, halásztelek környékén.
sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz.
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz.
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Hűvös szobámban meg...sz...o..patnék most valakit Cegléden.
Mai nap fojamán, Mostanában van egy lakáshoz kulcsom a hatodik kerületben. Lenne kedved férfias pasinak velem felugrani?
Valaki megszopatna? Akár az autómban!
Ma délutánra (lassan ráérek) továbbra is keresek valakit Budapesten akivel egymás farkára élvezhetünk és játszhatunk tovább. Extremebb dolgokban is benne vagyok
Irtam
(Ez egy válasz Bpkaland1991 üzenetére (2023. 07. 14. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 14. péntek 12:04

Sziasztok. 32 eves kezdo de mindenre nyitott biszex ferfi vagyok. Szeretnwk uj dolgokat kiprobalni ehez keresem apolt partnerem. Helyem nincs delpesten vagyok jelenleg autoval utazni tudok.
2 ig ma raerek.
Ha van helyed akkor kerhetsz barmit, ha nincs akk felveszlek autoval keresunk egy nyugis helyet es elszorakozunk ( termeszetesen megbeszeljuk ki mire vagyik )
En jelenleg nagyon fel vagyok izgulva. Irjatok
2 ig ma raerek.
Ha van helyed akkor kerhetsz barmit, ha nincs akk felveszlek autoval keresunk egy nyugis helyet es elszorakozunk ( termeszetesen megbeszeljuk ki mire vagyik )
Valaki most nem jatszadozna a farkammal amig el élvezek magamra vagy rad? 13.ker környéke kocsiban vagy nálad
Salgótarján -Eger- Hatvan- Gyöngyös vonalon a 21 és 23-as főút mentén szivesen ismerkednék normális biszex vagy kíváncsi hetero pasival, férfias adottsagúval. Legyél 80 kg fölötti férfias, korrekt! Írj privát üzenetet!
Salgótarján -Eger- Hatvan- Gyöngyös vonalon a 21 és 23-as főút mentén szivesen ismerkednék normális biszex vagy kíváncsi hetero pasival, férfias adottsagúval. Legyél 80 kg fölötti férfias, korrekt! Írj privát üzenetet!
Sziasztok. 32 eves kezdo de mindenre nyitott biszex ferfi vagyok. Szeretnwk uj dolgokat kiprobalni ehez keresem apolt partnerem. Helyem nincs delpesten vagyok jelenleg autoval utazni tudok.
2 ig ma raerek.
2 ig ma raerek.
Sziasztok! Ma este igényes urat/urakat szopnék Budapesten vagy a környéken.
Nem kövér fiút rendszeresen leszopnék, de szopatok is ha kell.
Kamuk, kövérek ne írjanak.
Kamuk, kövérek ne írjanak.