Fehérvárhoz közeli településen szabadban,vagy kocsiban leszopnálak. Faszimádó buzi vagyok,nyelném a gecidet.
Egerben keresek partnert akinek van helye. Aktív/uni vagxok hasonló kaliberű partnert keresek. Csak Eger!
Én 27 éves Egri normális pasi vagyook.
Én 27 éves Egri normális pasi vagyook.
Szopnék szopatnék Bp írj
Valaki cumizna ma 11 kerben? Üzenetet írj!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok! Most valaki népligetnél?
Érd,Tatabánya,Tata vonalon orál kaland most?
Vasárnap Tatán leszek. Tatán vagy Tatabányán keresek egy gyors szexre HELLYEL RENDELKEZŐ passzív/uni fiút. Részleteket privin!
Bicskén holnap szopnék reggel 9 óra környékén
BI-BI-t keres Nyháza kkén!
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok! Oràlis kényeztetésre igénybevehető vagyok zala megyében főként lenti és 30 km es körzetében. Priviben egyeztessünk
Sziasztok bi pasi vagyok be csatlakoznák olyan párhoz hol mind a kettőjüket kényeztetni kell szopok nyalóka ujjazok egy gond van helyem nincs és Győrben mert nincs kocsim
Sziasztok!
Szopnék ma egy jòt Bp-n.Írj ha szopatnál egy jòt.Lehetsz hetero bi meleg.Hely van
Szopnék ma egy jòt Bp-n.Írj ha szopatnál egy jòt.Lehetsz hetero bi meleg.Hely van
szopatnék, szopnék, nyalatnék, dugatnék poppersezve
Dunaharaszti környékén ismerkednék napközben ráérő korombeli kezdő bi pasival.
Kihez mehetek dugásra?
Kölcsönös orál?
Hely van a 17 kerben
Hely van a 17 kerben
Dabas környékén dugnék ma.
Kecskeméten aki oralozna oda vissza?