Veszprém vagy környékén ma srác?
Szopatnék dunakeszi-vác útvonalon, kocsiban vagy szabadban, délután 4 óra után, izmos, magas, nagyfarkú 30as pasi.
Szopnák most Pécsett
Corvin Plaza wc-ben ha szokott valaki arrafelé járni egy hoki vagy valakit lecumiznék ma délelőtt... idősebb és szőrös farkad jobban érdekelnek...
Augusztus 18-20 között Balatonfüreden leszopnék valakit viszonzás nélkül, akár többször is
23centihez keresek lasszív partnert
Most Veszprém vagy Balatonfüred környékén..pasi szex? utazni tudok...most lenne jó nekem
48 éves passzív fiú szopna, holnap Karcagon. (Hely van)
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is
Pécs Kaposvár és környéke utazni tudok
Pécs Kaposvár és környéke utazni tudok
Nem kövér fiút leszopnék
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Siófok környékén,csütörtök napközben aktívot(aktívokat)keresek.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
12.-e szombat estére keresnénk kecskeméten párommal (fiatal nagy cici popsi ) fiatal sportos mindenre nyitott szőrtelen bi uni lehetőleg kicsit sub férfit kis afterpartyra
Reptéren valaki?
Kanos, vékony, fiatalt szopnék, akár most. Autózni tudok, meg is dughatnál, ha akarod
Valaki szopna most újpesti duna part esetleg szépvölgyi parkoló?
Sziasztok! Holnap Nyíregyháza mellé megyek dolgozni, kora délután indulok vissza Pest felé. Szívesen taliznék valakivel. Elsősorban orál bulira gondoltam, de sokminden szóba jöhet.