Sziasztok!
Keresek egy darab pasit, aki rendelkezik Budapesten hellyel és segítene egy buli szervezésében, ahol én lennék a használat tárgya!
Keresek egy darab pasit, aki rendelkezik Budapesten hellyel és segítene egy buli szervezésében, ahol én lennék a használat tárgya!

kíváncsi hetero tesztalanyt keres viszonzatlanul
50+ mozgat csak.
27 vagyok..

50+ mozgat csak.
27 vagyok..
Helló szia Győrbe valaki akinek van helye
Ma valaki borsod?
Ma valaki borsod?
Most éjszaka, 24-04 óra között valaki szoptatna vagy baszna az ujpesti erdőnél? Vagy a parton? Meztelenül várlak. Köcsög vagyok.
Írtam privát
(Ez egy válasz secretlife üzenetére (2023. 07. 25. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
07.26. Szerda este 10 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Leginkább idős férfiak jönnek be ők előnyben vannak .Kint leszek autóval Szombathely határában eldugott helyen ha jönnél írj és megmondom hol vagyok . Írj magadról és vágyadról is néhány szót , esetleg képet (intim is jó ) esetleg m86 Vámoscsalád pihenőbe is ok .
Minél idősebb vagy annál jobban imádom akar 70+ is lehetsz !
Pisi szex is izgat !
Írj mindenképp különben nem tudunk találkozni
Minél idősebb vagy annál jobban imádom akar 70+ is lehetsz !
Pisi szex is izgat !
Írj mindenképp különben nem tudunk találkozni
Szopnék szopatnék Bp írj
Holnap kora délután valaki leszopna ? Bp vagy a közelben ?
Gyöngyösön vagy a környéken szopnálak.
Fehérvaron közöshokira szabadban holnap valaki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Gondolom mindenkinek a szája nagy. Fehérvár, holnap reggel? Akik írtak ne írjanak, hogy nem jó, mert....tudjuk, sosem lesz jó....
Zalaegerszeg mellett,biszex találkozó. Max 5 fő. Valamelyik péntek délután,másnap reggelig. Főleg aktív 50 felettieknek
Most valaki Kondorosi úti kifolyónál?
Szopnék holnap Bicske Tatabánya környékén
Szopnék, szopatnék
valaki szájba dughatna
Nagy farku pesti pasik?
Fiatal bisex férfitagú párt keresünk .
Fejér - Tolna megye De ha van helyetek utazni tudunk. .
Fejér - Tolna megye De ha van helyetek utazni tudunk. .