Sziasztok!
Ma Gyöngyösön, kinek lenne kedve szopatni vagy megdugni egy 27 éves srácot?
Privátban írjatok, legalább egy képetek azért legyen.
Helyem van.
Ma Gyöngyösön, kinek lenne kedve szopatni vagy megdugni egy 27 éves srácot?
Privátban írjatok, legalább egy képetek azért legyen.
Helyem van.
Sziasztok! Dunaharasztiról keresek kölcsönös orálra ápolt normális partnert. 45 éves sportos ápolt pasi vagyok.
Veszprémben kiverném valakinek vagy szopnám viszonzás nélkül, írj ha érdekel

Zalaegerszegen péntektől hétfőig este 21 után ha valakinek lenne kedve egy kis orális kalandra írjon! Helyem lesz hozzá.
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás, teljesen szőrmentes férfi vagyok.
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás, teljesen szőrmentes férfi vagyok.
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Dunaharaszti
Dunaharaszti
Hello Tiszakécske és Szolnok között valaki esetleg talizna, kiverné a farkam? írj privátban köszi
12.-e szombat estére keresnénk kecskeméten párommal (fiatal nagy cici popsi ) fiatal sportos mindenre nyitott szőrtelen bi uni lehetőleg kicsit sub férfit kis afterpartyra
Ma délután rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van.
Csütörtök illetve péntek estére keresek pasit közös hokira esetleg többre. Helyem van Monoron.
Megkóstolnád a farkam? Ma este Cegléd es környékén!
Sziasztok. Jövő hét elejére keresek szopni vágyót . A Dunakanyarban Szob és Maros között.
Most ujpesten keresunk aktivat aki szep bnot es a pasit is dugja. Csak most
Közös masztizásra havert keresek, Kecskeméten.
Egy hasonlóan szép farkat mint az enyém kipróbálnám milyen érzés a számba venni...
hosszabb ideig tartó szopásra, szopatásra, keresek, méret lényeges. Bp
Hali.Győrben hellyel rendelkező idősebb korosztályt (40+)keresek.
Többit üzenetben.
Többit üzenetben.
Ma estére keresek partnert orális sexhez. Bp 14.,15.,16.
Sziasztok!
Csütörtökre és péntekre keresek szép, szopható farkakat, akár többet is egyszerre!
Budapesten, diszkréten anonim tudok fogadni.
Csütörtökre és péntekre keresek szép, szopható farkakat, akár többet is egyszerre!
Budapesten, diszkréten anonim tudok fogadni.