Ma este Monorierdőn a Rodeón valaki orál kalandra??
Ápolt, szép faszt szopnék élvezésig maximális diszkréció mellett
Sziasztok!
Ajka környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Ajka környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
--- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm és kke ------ >Adatlap
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
.
Sziasztok!Beleférek az elképzelésetekbe én benne vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 29. szombat 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 29. szombat 09:13
Törölt felhasználó (4665839)

Sziasztok!
Ismerkednènk korban hozzánk közel álló,helyes,igènyes uni pasival.Ilyenfèle 3asban kezdők vagyunk
Ismerkednènk korban hozzánk közel álló,helyes,igènyes uni pasival.Ilyenfèle 3asban kezdők vagyunk
A budakalászi auchanban ma szopnék szép nagy farkat.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Sziasztok!
Szia. Délután 3 körül nálad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 29. szombat 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 29. szombat 05:41
Törölt felhasználó (4686838)

Hali, kecskemeten Bi kalandra keresek part, illetve pasit, irjatok batran

Délután
(Ez egy válasz szaczi üzenetére (2023. 07. 29. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Hajdú-Bihari biszex férfitagú párral ismerkednék. Kezdő vagyok.
Délután 3 körül nálad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 29. szombat 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 29. szombat 01:47
Törölt felhasználó (4661618)

Még mostn,.16 ker
Fius kalandot szeretnék.
...
Hely akad.
Fius kalandot szeretnék.
...
Hely akad.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Püspökladány ma szopnék
Hali.
Bi kalandot keresek mára, csepelen van helyem, de van autóm is, szóval utazni is tudok.
Helyes 30 éves srác vagyok.
Üdv A.
Bi kalandot keresek mára, csepelen van helyem, de van autóm is, szóval utazni is tudok.
Helyes 30 éves srác vagyok.
Üdv A.
Marcali környékén bi párok, pasik?
Szombat-Hétfő késő este vagy Vasárnap-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.