Most Debrecenben közös hoki, kölcsönös orál?
Sehol egy jó méretes farkú kanos aktív pasi sem
Szopatnék Szombathelyen és környékén!
Szopatnék Pesten.
Holnap fél 3 körül szopnék Szfváron
Ma Budapesten (belváros környéke) kora délután, 14-15 óra körül keresek hellyel rendelkező pasit közös masztira.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem 16 17 18ker környékén, Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Ma délig valaki leszopjhat,vagy kukkolhat Szombathelyen..szépfarkú fiatal sràc vagyok
Mára keresek pasit Budapest, vagy környéke.
Veszprém környékén keresnék bi pasit,kölcsönös orál kalandra...
Székesfehérvár - Kisbér között bi aktív ffi-val ismerkednék, hétköznap délelőtti diszkrét találkozásokra. Ápoltság, diszkréció fontos, kor nem számít.

Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van 14 óráig rá érek.
verném valakinek ma délelőtt autoban,szabadban Pest környékén.Monor,Albertirsa,Cegléd
Egerben a héten délutan, vagy kora esti órákben szopni szeretnék.
Előre egyeztetve akár délelőtti időpont is jó lehet.
Előre egyeztetve akár délelőtti időpont is jó lehet.
Vas megyei bi srac vagyok. Ismerkednek kornyekbelivel.
Keresek vkit bp 16kerböl vagy hegedűs moziba
Holnap kora delutanra
Szopatnék max 40ig
Illetve mikozbe kurod a csajod nyalnám
Holnap kora delutanra
Szopatnék max 40ig
Illetve mikozbe kurod a csajod nyalnám

Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Kedden napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Holnap napközbenre keresek valakit újpesten helyel. Kedves normáli diszkrétember személyében.