Veszprém felé nem jársz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 13:49
Törölt felhasználó (4347352)

Most koradélután kényeztetnék pilisvörösvár felé, gyorsan, diszkréten..titokban..

Valaki Kecskeméten?
Magnumban ma valaki ?
Senki
Senki
(Ez egy válasz seminemjo üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap delelőtt Hegyeshalom Debrecen utvonalon szopatna valaki ???
nyíregyháza Kisvárda vonalról keresek ápolt nem roma hellyel autóval rendelkező férfit akit izgatnak a női fehérneműs bi passzív pasik kérésre viberen tudok képet is mutatni imádom a lány szerepet de fiatal fiukkal 18-30kőzőtt az aktiv szerepet is vállalom
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok!
Ingyenes teljes testes masszázsra keresek alanyokat Budapesten. Írj, ha szeretnél jönni, tanultam és van masszázs ágyam is.

Sziasztok! Angéla vagyok. Remélem jó helyen járok. Farkat vagy farkakat keresek a pasim számára. Ő alapból hetero de érdeklődik a szopás felé, én pedig nézni akarom. Budapest, napközben, bi pasi vagy pasik (igen lehet kettő is) nem kövér, nem szőrös, igényes, kulturált nem barlangi troll...
ohh..kár:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 13:51
Törölt felhasználó (905159)

1 órája jöttem el Pvörösvárról :(
Sziasztok! Ma Lenti és környékén kényeztetek oràlisan! Írj ha úgy érzed tele vagy és segítek! Kivàncsi heterók is irhatnak! Privizz
1 órája jöttem el Pvörösvárról :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 13:49
Törölt felhasználó (4347352)

Most koradélután kényeztetnék pilisvörösvár felé, gyorsan, diszkréten..titokban..

Írtam.
(Ez egy válasz mostszopnek üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 13:37

Ma késő délután/este szopnék maximális diszkréció mellett, akár többet is egyszerre.
Írj, ha ápolt, igényes és kanos vagy

Ma késő délután/este szopnék maximális diszkréció mellett, akár többet is egyszerre.

Szopatomat keresem zala,vas somogy megyéből. Diszkréció fontos ,utazás megoldható.
Pasit keresek ma estére Budapesten vagy környékén
Mosonmagyaróvár környékén keresek partnert anális, orális játékokhoz.
Sziasztok! Igényes, budapesti, nagy méretű (18-20 cm) urat keresnék, akit egyoldalúan szophatok. Egy jó hármasban is benne lennék…