Szopnék szopatnék Bp írj
Holnap (kedden) valaki Bukfurdon?
Megkóstolnád a farkam? Ma este Cegléd es környékén!
Szopatnèk Sopronba és környékèn!
Sperma imado egri ferfi gecit nyelne a hét közepén délutánonként, vagy a kora esti órákban.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
sziasztok,
Sopron és környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz + kérlek ne "Debrecenből" írj.
Sopron és környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz + kérlek ne "Debrecenből" írj.
Fehérváron bisex srac vagy pasi kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Viber camon most valaki közös maszti?
Veszprém felé nem jársz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 13:49
Törölt felhasználó (4347352)

Most koradélután kényeztetnék pilisvörösvár felé, gyorsan, diszkréten..titokban..

Valaki Kecskeméten?
Magnumban ma valaki ?
Senki
Senki
(Ez egy válasz seminemjo üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap delelőtt Hegyeshalom Debrecen utvonalon szopatna valaki ???
nyíregyháza Kisvárda vonalról keresek ápolt nem roma hellyel autóval rendelkező férfit akit izgatnak a női fehérneműs bi passzív pasik kérésre viberen tudok képet is mutatni imádom a lány szerepet de fiatal fiukkal 18-30kőzőtt az aktiv szerepet is vállalom
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok!
Ingyenes teljes testes masszázsra keresek alanyokat Budapesten. Írj, ha szeretnél jönni, tanultam és van masszázs ágyam is.

Sziasztok! Angéla vagyok. Remélem jó helyen járok. Farkat vagy farkakat keresek a pasim számára. Ő alapból hetero de érdeklődik a szopás felé, én pedig nézni akarom. Budapest, napközben, bi pasi vagy pasik (igen lehet kettő is) nem kövér, nem szőrös, igényes, kulturált nem barlangi troll...
ohh..kár:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 13:51
Törölt felhasználó (905159)

1 órája jöttem el Pvörösvárról :(