Van itt kanos férfi aki szeretné hogy segítsek rajta?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Zuglóba pillangó park környékén most valaki?
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Szívesen szopnék egy jót még ma este.
Odaadóan, érzékien csinálom. Van helyem is.
Diszkréció, ápoltság, igényesség adott és elvárt.
Odaadóan, érzékien csinálom. Van helyem is.
Diszkréció, ápoltság, igényesség adott és elvárt.
Pápa vagy környékén valaki most?
Kedden napközben szopnék szopatnék Kecskemét környékén
XI.ker oramoka
Ma éjjel valaki Pest és környékén oda vissza cumi?
Privátot írj.
Privátot írj.
Kedd délelőttre keresek aktív méretes pasit srácot hely van Monor mellett Gombán
AKTIV jomeretu pasit keresek hosszutavra
Igényes NYIREGYHAZI bi passziv vagyok
Igényes NYIREGYHAZI bi passziv vagyok
Szopnék szopatnék Bp írj
Holnap (kedden) valaki Bukfurdon?
Megkóstolnád a farkam? Ma este Cegléd es környékén!
Szopatnèk Sopronba és környékèn!
Sperma imado egri ferfi gecit nyelne a hét közepén délutánonként, vagy a kora esti órákban.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
sziasztok,
Sopron és környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz + kérlek ne "Debrecenből" írj.
Sopron és környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz + kérlek ne "Debrecenből" írj.
Fehérváron bisex srac vagy pasi kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Viber camon most valaki közös maszti?