Nem kövér fiút leszopnék, vagy szopatnék-nyeletbék.
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi ma délelőtt hely van rá érek.
Udv nemetorszagban elek 20 eves vagyok passziv szuz vagyok szeretnem elevesziteni az analis szuzessegm 35 ev feletti ferfiak jelentkezzenek kerem !
Vasmegyei bi srac jatszogatna
Sziasztok , masszázst vállalok teljes testeset nincs róla végzettség de imádják ahogy csinálom házhoz megyek tetőtől talpig megmaszírozlak , nem kemény hanem kellemes olajos
ha esetleg nehéz napod volt vagy stresszes vagy szívesen el lazítalak
Szabolcs , Borsod környéke lehetséges , kamionosok furgonosokat is vállalok esetleg egy pihi időbe parkolóba találkozunk aztán lefekszel és mehet is

Szabolcs , Borsod környéke lehetséges , kamionosok furgonosokat is vállalok esetleg egy pihi időbe parkolóba találkozunk aztán lefekszel és mehet is

Sziasztok. Ma estére keresek valakit, aki eljönne a XI. kerületbe, és leszopná a farkamat. Szívesen viszonzom is, ha szeretné. Van itt egyáltalán valaki, aki komolyan is gondolja a találkozás? Itt vagyok álló fasszal, és sehol egy bevállalós pasi? Írjatok!!!
szopnék XI. ker
Vékony, nem túl szőrös, max 25-27 éves fiút cumiznék, a végén lenyelve.Lehettek többen is, pl akár egy buli után. Bp-Monor-Cegléd fele. Autóval ésszerű távolságra tudok menni,de helyem is van. Éjszaka is jó néha.
Holnap délelőtt Baranyában játszanék valami pasis játékot

Sziasztok! Hétvégén valaki fiatal benne lenne kis kalandban Bp vagy Pest megyében? Leginkább közös hoki, szopás izgatna. 23/F
Kaposvár környékén valaki sex,utazni tudok legyen helyed
Augusztus 1 = szoptatás világnapja

Nagyfarkú bi pasinak kiverném most kocsiban
Privi
Teli faszokat szopnék most Gödöllőn. Van helyem! Gyertek és szopassatok minél többen!
Sziasztok
Ma este szopnék, szexelnék! Ha valaki hasonlókat szeretne Pest megyében autóban benne lennék!
Ma este szopnék, szexelnék! Ha valaki hasonlókat szeretne Pest megyében autóban benne lennék!
Szopnék ma este autóban. Kíváncsi heteronak is. Tata és környéke!
Holnap 3körül szopatnék Pécsen kocsiba...Tel szám nélkül ne keres
AKTIV jomeretu pasit keresek hosszutavra
Igényes NYIREGYHAZI bi passziv vagyok
Igényes NYIREGYHAZI bi passziv vagyok
Bi srac vasmegyebol irhat