Sziasztok Miskolcon sexpartnert keresek!
Valaki M7?
Fehérváron most valaki?
Szopatnék Budakeszi, Törökbálint környékén
11-22ker szabadban kocsiban?
Miskolcon vagy a környékén,ma délutánra alkalmi partnert keresek.Kölcsönösen szopnák.Minden megoldás érdekel.
Sziasztok ma estére keresnék egy bi passzív pasit Debrecenben helyünk van viberszámot kérünk szépen ! Szép napot
Fehervaron közöshokira vki esetleg kamionos atutazóban?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Hajdúszoboszlói strandon valaki ezen a héten? Tudtok ott a fürdőben valami olyan helyet ahol lehetne kalandozni?
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Ma egész nap Veszprém-Székesfehérvár vonalon keresek aktív uni partnert.
Üzenet írj.
Üzenet írj.
Sziasztok. Adatlapunk alapján keresünk.
Holnap valaki M3 környékén?
Sziasztok. Ma késő estére keresek pasikat, szopásra, és szopatásra. Éjjel 1-től egyedül leszek egy zárt parkolóban, ahol nyugodtan mehet a szopkodás. Lehettek többen is. Jó lenne, ha végre valaki találkozni is akarna, nem csak írkálni. Privátban írjatok.
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok! Veszprémben vagy környékén talizna valaki a kora délutáni órákban?

Sziasztok,ma délután szívesen találkoznék biszex pasival, XVI. XIV. X. ker környékén.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Nyéki nudin ma csajos fiúk?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.