Sziasztok!
Kaposvári egyedül élő biszex pasiként keresek határozott, férfias, aktív partnert/partnereket. Férfiakkal én csak passzív szeretek lenni, de azon belül mindent szeretnék megélni.
Az elképzelés egy hosszú távú, baráti alapú szexkapcsolat kialakítása. Ahol egy sörözős/filmnézős este során meg tud jönni a hangulat bármihez. Jelenleg egyedül álló és egyedül élő vagyok, de ez változhat. Egy “normális” emberi kapcsolat kialakítása segít későbbiek során is fenntartani a szex kapcsolatot is. Tapasztalatom szerint a “csak szex” nem működő képes.
Izgat a szép férfiasság (nem feltétlenül a nagy, bár az sem lenne hátrány), és ha kellően határozott az illető, aki tud türelmes lenni de be tud vezetni mindenbe amibe akar.
Ha neked nem gond a táv, bárhonnan, de azért reálisan nekem a Somogy/Baranya/Tolna megyék amik elérhetőek.
Kaposvári egyedül élő biszex pasiként keresek határozott, férfias, aktív partnert/partnereket. Férfiakkal én csak passzív szeretek lenni, de azon belül mindent szeretnék megélni.
Az elképzelés egy hosszú távú, baráti alapú szexkapcsolat kialakítása. Ahol egy sörözős/filmnézős este során meg tud jönni a hangulat bármihez. Jelenleg egyedül álló és egyedül élő vagyok, de ez változhat. Egy “normális” emberi kapcsolat kialakítása segít későbbiek során is fenntartani a szex kapcsolatot is. Tapasztalatom szerint a “csak szex” nem működő képes.
Izgat a szép férfiasság (nem feltétlenül a nagy, bár az sem lenne hátrány), és ha kellően határozott az illető, aki tud türelmes lenni de be tud vezetni mindenbe amibe akar.
Ha neked nem gond a táv, bárhonnan, de azért reálisan nekem a Somogy/Baranya/Tolna megyék amik elérhetőek.
Holnap délelőtt közös szopi?
Helyem van
Helyem van
Odaadó, engedelmes, térdelős, még mindig cumizó, feneket nyaló, pucsító partnerre vágysz, aki szereti az extrém, mocskos dolgokat is egyaránt? Jó hirdetést olvasol! Részletesebb infók a Lapomon! Privát üzenet!!
Sziasztok! Ma este 22.15 után Miskolc dél Joyson körforgónál szivesen ki vernék egy kemény farkat. Ha benne vagy írj privátban.
Sziasztok ma este valaki?
Sziasztok, Győrbe valaki akinek van helye és aktív!
Holnap valaki szopatna? Bp. du.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Zalaegerszegen kedd, szerda, csütörtök 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Holnap reggel fehervaron közöshokira szabadban vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Cegléd és környékén ma esti tali?
Szia
Benne vagyok
Írtam privire (Ez egy válasz jack_r üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 07. hétfő 15:57
Benne vagyok
Írtam privire (Ez egy válasz jack_r üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedd délelőttre keresek kellemesen nyitott férfias férfiakat közös lazításra
Kedd délelőttre keresek kellemesen nyitott férfias férfiakat közös lazításra
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Keveset tapasztalt keres kölcsönös hokira állandó partnert Szeged és környékén.
Megkóstolnád a farkam? Ma este Cegléd es környékén!
Sziasztok. Nyíregyházi 38éves ffi vagyok hellyel rendelkező,aktív partnert keresek. Teljesen kezdő vagyok,kipróbálnám az orált.