Sziasztok! Pécs környékén valaki/k ma? Közös maszti, cumi?
Adatlapunk alapján keresünk kis mérettel.Orál játékra.
Délpesten szopnék!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok. Zalaegerszegen, vagy közvetlen környékén keresek állandó, megbízható, hellyel rendelkező aktív vagy uni aktív barátot. Uni passzív vagyok.
Elérhetőség csere privátban.
Viber, WhatsApp, Telegram, vagy mail.
Kamusok, képcseresek, egyéb komolytalanok kocc.
Keresek passzív, vagy uni passzív pasit is, aki rendszeresen cumizna.
Elérhetőség csere privátban.
Viber, WhatsApp, Telegram, vagy mail.
Kamusok, képcseresek, egyéb komolytalanok kocc.
Keresek passzív, vagy uni passzív pasit is, aki rendszeresen cumizna.
Sziasztok
Mai napra keresnék hellyel rendelkező biszex partnert.
Ország középső részén, de utazni is tudok.
Szeretek hosszan kényeztetni
Mai napra keresnék hellyel rendelkező biszex partnert.
Ország középső részén, de utazni is tudok.
Szeretek hosszan kényeztetni
Sziasztok!
A mai vagy holnapi napra keresek Linz es Passau környékéről keresek legfőbképp bi pasit vagy párt “minden” jóra
Természetesen ez megbeszélés kérdése hogy ki meddig megy el, és mi fér bele.
Rólam amit érdemes tudni: helyesnek mondott, tetovált fiatal, sportos testfelépítésű, izmos srác vagyok tele kivancsisággal illetve bátorsággal
A partnerektől nem várok el többet mint magamtól
Ha felkeltettem az érdeklődésedet ne habozz, keress meg privát üzenetben
A mai vagy holnapi napra keresek Linz es Passau környékéről keresek legfőbképp bi pasit vagy párt “minden” jóra

Rólam amit érdemes tudni: helyesnek mondott, tetovált fiatal, sportos testfelépítésű, izmos srác vagyok tele kivancsisággal illetve bátorsággal

A partnerektől nem várok el többet mint magamtól

Két bi pasi megnézne farokverést Marcali környékén, vagy párok szeretkezését.
Sziasztok! Van valaki Nyék közelében akit le szophatok? Reggel 5-7 között valamikor?
Sziasztok, Ring autosmozi/speedzone camp valaki?
Bi srac vagyok ismerkednek

Sziasztok!
Most valaki Ozora?
Most valaki Ozora?
Gyórben leszopnék teli faszokat...
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Éjfèl körúl valaki tatabánya,tata,komàrom?
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Monor környékén valaki ismerkedne?
Cegléd Albertirsa között ma este valami ?
Most valaki Kehidán?
Kölcsönös franciára keresek partnert most! Akár azonnali egyeztetés után is ok! Ha szeretnéd leszoplak viszonzás nélkül is!