Siófokon kalandozna valaki?
Ma estére, most keresek egy ügyes szájat nem beszélgetésre.
Valaki???
Hmmm heves megyében valoban enyire kevés dugni is akaro passziv bi pasi???? Duma az van de kevés az aki valoban bi és akar is szexelni ez sajnálatos:(
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni
Albertirsa-Tápioszentmárton közt farkat vernék ma
Sziasztok, Bp-en sportos srác hasonlót keres egy kis bonyodalmaktól mentes mókátra
Helyem van, iszogathatunk és ami jólesik

Hali
Van egy Skype csoport a reptéri kifutohoz aki érdekel jöjjön
https://join.skype.com/JtVR74w5J8no
Van egy Skype csoport a reptéri kifutohoz aki érdekel jöjjön
https://join.skype.com/JtVR74w5J8no
Sziasztok,
Szentendre ès kke?
Helyem van
Szentendre ès kke?
Helyem van

4 út valaki kölcsönös hoki,oral?
Reptérnèl most valaki?
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
reptér mögött srácok?
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Könnyítenék valakin kocsiban,szabadban Nagykáta környékén
Sziasztok! Kölcsönös szopásra valaki Dombóváron?
Fiatal futár srácot keresek hosszútávra,aki szintén
szopatna fiatal srácot szabadban napközben vagy reggel reptér is jó
szopatna fiatal srácot szabadban napközben vagy reggel reptér is jó
Autós kaland Pécs...
Szia kint vagyok a reptérnèl kiver neked vègig
(Ez egy válasz botya üzenetére (2023. 08. 12. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 15:17

Van a reptérnél vagy Alsónémedi környékén valaki aki szopna vagy kézimunkázna egyet?
Hol jársz most?
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2023. 08. 12. szombat 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 15:18

Nagyvárad Budapest felé indulok most valakit út közben kölcsönös maszti ?