sziasztok! pilisvörösvár környékén, idősebb úr? Kényeztetnék, helyem van.
Sziasztok!
Dunaújváros környékén cumiznék.
43/180/90
Dunaújváros környékén cumiznék.
43/180/90
Aktív partnerem keresem.
Aktív pasinak pucsítanék hely ok.
Péntek,szombat,vasárnap a hortobágyi Hidi vásárban valakit érdekelne ORÁL kaland?
Debrecen vekeri ma délelőtt szopnék
NAGYKANIZSA Zàköny kõrnyékén szopnák dugatnám magam.
Alázatos férfiként ismerkednék hellyel rendelkező ötven felletti érett férfival akinek intim testrészeit egyoldalúan kényeztethetném nyelvemmel,szájjal,esetleg fenyítene is közben pálcával ,aki szeretné hogy előtte térdeljek meztelenül és bármire használja a számat nyelvemet ,akár a számba is pisilhetne ,hétvégén akár egész nap !
Alkat mindegy számomra ,szeretnék feneket herezacskót nyalni csókolni !
Budapest és száz kilométeres körzetében !
Hellyel kapcsolatban nincsenek igényeim ,biztonságos lebukás mentes legyen,melléképület,mellékhelység,pince stb stb
Alkat mindegy számomra ,szeretnék feneket herezacskót nyalni csókolni !
Budapest és száz kilométeres körzetében !
Hellyel kapcsolatban nincsenek igényeim ,biztonságos lebukás mentes legyen,melléképület,mellékhelység,pince stb stb
Biszex orál kaland érdekelne Vas megyében ezen a héten.
Sziasztok! 11. Kerület környéken van valaki aki szívesen szopatna?
Neszmély környékén orál?
Veszprém és Pápa között valaki most?
Kiváncsi heterók is bátran keressenek

Szekszárd és környékén párhoz csatlakoznék, ahol a fiú enyhe bi érdeklődésű, keress privátban a részletekért!

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék párral, mindenki örömére. Ha szimpi az adatlapom keressetek privátban. Köszi!
Szívesen ismerkednék párral, mindenki örömére. Ha szimpi az adatlapom keressetek privátban. Köszi!
Ma estére keresek aktív, hellyel rendelkező Budapesti srácot kalandra.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Esik, mit lehet ilyenkor tenni? Egyedül semmit. De ha akadna valaki a 13-ban ...
Nyéki nudin szopnák.
Siófokon ma valaki?
Ma este szívesen hokiznék diszkréten valakivel közösen Budapesten. Helyem sajnos nincs.
Veszprém vagy környékén srác ma?