Gàrdonyban most valaki?
Bp-i férfi (kötényes) fürdőt tud valaki ajánlani, ahol" titkosban "előfordul néha bármi is?
Pécsen van most valaki?
Zalaegerszegen kora este szopnék.
Délpest vki?
Szia
Merre mire? (Ez egy válasz Laci7211 üzenetére (2023. 08. 22. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre mire? (Ez egy válasz Laci7211 üzenetére (2023. 08. 22. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerda estère szervezek egy Kis összejövetelt nagykőrösi tanyàmon őt tíz fővel egy kis sörözés sex reggelig aktív uni bi meleg vendégeket keresek akinek van kedve írjon
Este diszkréten szopnék. Tata és környéke! Kíváncsi heterot is
Szerda délután rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14-19 óra között.
Egyedül a Rudas "kötényes" a férfi napokon.
(Ez egy válasz botya üzenetére (2023. 08. 22. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 22. kedd 13:39

Bp-i férfi (kötényes) fürdőt tud valaki ajánlani, ahol" titkosban "előfordul néha bármi is?
Már ok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 22. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 22. kedd 13:49
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen kora este szopnék.
Reptéren vki?fél óra múlva
Valaki, holnap,orál oda vissza?
Fehérvár, Veszprém, Balaton környékén?
Fehérvár, Veszprém, Balaton környékén?
Fehervaron holnap kalandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Biszex havert keresnék a mai napon az ország középső részén. Utazás nem jelent gondot.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Most reptéren vki?
Sziasztok!
Délpest környékén szopnivágyót keresek!
Délpest környékén szopnivágyót keresek!
Péntek délelőtti találkozóra keresek férfias 40 alatti férfit hármas kalandhoz.
Szegedi meleg pár ismerkedne más pasikkal - párokkal közös kalandok reményében