Most értem ki
(Ez egy válasz westboy üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki szopatna? Bp
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni
Most Budapesten .kölcsönös orál ? Meglátogatlak
Milyet?
(Ez egy válasz Durex1 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 17:51

Sziasztok, sosem csinaltam még ilyet, szivesen néznék filmet/ kozos hoki, nalad.
Érd, velence, tarnok esetleg Bp
Sziasztok, sosem csinaltam még ilyet, szivesen néznék filmet/ kozos hoki, nalad.
Cumiznék ma késő este. 45 éves férfi vagyok. 3.ker
Budán délután kölcsönösre?
Pesten kihez mehetek szopatni v szopni
Pesten kihez mehetek szopatni v szopni
gödöllőn szopi?
Fiuznék
Kondorosi út végénél Dunapart most?
Sziasztok kezdő bi-ként kezdő bi srácot vagy párt keresek mára. A részletekért keress privátban
Igen kint vagyok egy rodás csajjal. Istenien végzi a dolgát.
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéri kifutón van valaki?
Ma este Budapesten szopatnék. Ápolt hetvenes. Ha kell, hely van, vagy kocsiban.
vékony pasin könnyitenék műpuncival ma
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.