Szeged mellett szopnék vagy kiverném de dugható is vagyok hely van.
Ráckeve környékén valaki benne lenne egy adok kapokban
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 25. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 21:37
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen MOST szopnék, helyem van.
Sziasztok! Valaki ma este,éjjel nálam a 11.kerületben egy masztira? Esetleg reggel volna?
Ma dugna valaki fehervaron?
Holnap reggel 7-8 óra körül, valaki megszabadítana pár millilitertől?? Dabas-13. Ker között (M5-Róbert Károly Krt.-Frangepán utca környékén, kis kitérő belefér )
Írtam
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2023. 08. 25. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére sexpartnert keresek Csepel szigeten helyem van
Szombathely én ki cumizna le egy szép farkú fiút az éjjel?
Zalaegerszegen MOST szopnék, helyem van.
Üdv! Bi srácokkal beszélgetnék Debrecen körnékéről.
Hétfő délelőtt keresek szopni imádó ffit párt Ózd környékén
Sziasztok. Szerda délelőtt kölcsönöa orál Tata környékén? Helyem ninca kocsi van.
Sziasztok. Közös farokverés? Bp
Kellemes estét mindenkinek. Kezdőként életem első szopására keresek partnert Debrecen, és környékéről.
Glory már nem üzemel!!
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2023. 08. 25. péntek 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Ma este vagy hétvégén valaki?
Ma este vagy hétvégén valaki?
Szia
(Ez egy válasz PETER 58O8 üzenetére (2023. 08. 25. péntek 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Pesten biszex pasik?