Sziasztok,
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit keresünk hármas kalandokhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Köszönjük, de egyéb elképzelés nem érdekes számunka!
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit keresünk hármas kalandokhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex

Köszönjük, de egyéb elképzelés nem érdekes számunka!
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Cegléden délelött kalandra valaki?
szopatnék, szopnék, nyalatnék, dugatnék poppersezve most
Maglódi auchan vagy bauhaus kukkolas?11 óra után
Sziasztok!
22 éves vagyok, szivesen csatlakoznék akár idősebb párhoz hármasra, vagy cuckoldra. Biszexként is..
Illetve aktiv srácot keresek aki beavatna..
22 éves vagyok, szivesen csatlakoznék akár idősebb párhoz hármasra, vagy cuckoldra. Biszexként is..
Illetve aktiv srácot keresek aki beavatna..

Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok, szabolcs megyében keresek pasit aki helyel rendelkezik, én kiváncsi hetero vagyok aki sokmindent ki szeretne próbálni.
Most Budán élvezkedés??
Sziasztok! Mostanában Kerepes-Mogyoród környékén szopnék egy ápolt faszt. Mehetne végig szájba.
Zalaegerszegen ma este 21 után kielégítenék orálisan pasit. Hely van.
Sziasztok. Szerda délután jön valaki a Magnumba?
Tata,Tatabánya vonalon szopnék. Átutazó
Sziasztok, nyíregyháza és szerencs környékén masszázst vállalok nem vagyok profi nincs végzettségem , egy simogatós gyengéd kellemes masszázsról lenne szó házhoz megyek masszírozok anyagiaktol mentesen esetleg természetben aki szeretne hálálkodni arra lehet lehetőség írjatok beszéljük meg aztán mehet a dolog , hölgyek párok , férfiakat eldöntöm írásban
Sziasztok ma reggel valaki a
Market central környéke Vecsés?
Market central környéke Vecsés?
Hello, keresek egy max 24 év körüli vékony, izmos srácot. Én 33 éves eddig heteró életet élő férfi vagyok, szeretnék kipróbálni lightosabb dolgokat. Bárhol az országban. Nem ma estére, hanem alaposabb ismerkedés után szeretnék találkozni.
Ma délelőtt szopnék Nyíregyházán, és/vagy egy közös hokiban benne lennék.
Kamaraerdő, Budatétény környékén vki ma?
Kecskeméten leszopnalak. Atutazó vagyok
Debrecen és környékén normál vagy sportos alkatú, jó megjelenésű bi srácot keresünk. Házaspár vagyunk, mindenki örömére keressük a beszállót. Bi párt is keresünk.