Sziasztok. Holnap egész nap szopnék, dugatnám a fenekem Hévízen. Többesben is benne lennék aktív férfiakkal
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem 16 17 18ker környékén, Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Sziasztok. Szegeden kölcsönös, állandó haver esetleg.
Több mint 10 éve nem rakott lukam valaki haszálhatná, aki szereti a nagyon szűk bemenetet. Rpalotán van helyem ma este fél 7 után vagy holnap délelőtt. 70-es bí vagyok.
Hogy lehet oda jutni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 13:51
Törölt felhasználó (4712740)

Hali. Nem sokára felnézek a szépvölgyire. Valaki tervez még esetleg mostanában menni?
13ban,szexhavert keresek!
Hali. Nem sokára felnézek a szépvölgyire. Valaki tervez még esetleg mostanában menni?
Ma este szopnék R.palotán. Helyem van 70-es bí vagyok.
Havert keresnék mai napra.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni
Sziasztok!
Most szopatnék pesten,hely kellene vagy kocsiban!
Most szopatnék pesten,hely kellene vagy kocsiban!
Szivesen leszoplak R. palotán helyem van. 70-es bí vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 10:33
Törölt felhasználó (4700821)

Sziasztok. Szívesen kényeztetnék ma orálisan Pesten. Kocsiban is.
Ma valaki, aki delutan, este szopatna pasit szabadban, kocsiban Bp es kornyeken? Repter?
Skype is van: passziv_30@outlook.com
Skype is van: passziv_30@outlook.com
Sziasztok. Szívesen kényeztetnék ma orálisan Pesten. Kocsiban is.
Sziasztok. Szívesen kényeztetnék ma orálisan. Kocsiban is.
Kecskeméten,napközbeni,több órás partira aktívokat,párokat keresek.Korlátlan popsiba élvezés,sperma nyelés.
sziasztok,aktiv faszit keresek átlagos intimmel ma vagy holnapra,Miskolcon.
Ma estére keressük partnerünket bi hölgy, illetve bi úr személyében.
Most a reptérnél bi pasi?
Hétfőn délelött hoki egymásnak?
Helyem van Monoron.
Helyem van Monoron.