Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.
Senki nem akar egy szopást hétfön kora reggel? Te engem vagy én téged vagy oda vissza! Vagy anál is oda vissza ha akarod és nem hatalmas a méreted
(Ez egy válasz Picikuki30 üzenetére (2024. 10. 25. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 25. péntek 13:31
Sziasztok! Hétfő hajnalban reggel 5 körül kölcsönös vagy egyoldalú cumiban benne lennék szabadban! Írj hátha
Most valaki egy Darkroom szopasra? Jossz, betolod a szamba, elvezel es mesz.
Szia! Holnap délelőtt egy masszázs mindkettötöknek? Ötvenes biszex masszőr vagyok
(Ez egy válasz Gerzs üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 19:27
Sziasztok bi dolgokra keresek fiút 40-éves kortól szombathely környéke.
Most valaki Dunaúj Paks között valami jóra? Autó van utazni tudok!!
Kőszegen aktív srác ma?
vastag farokkal valaki ma/hétvégén orálra Pesten? max 46ig?
Szuasztok. Egy 47 éves férfit megszopatna ma valaki$
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
passzív mackós srác aktivat keres budapesten !
Bp?
Sziasztok! Valaki esetleg nem vezetne be a prosztata masszázs gyönyöreibe most ? Ki szeretném próbálni milyen úgy élvezni egy nagyot! Nálad vagy kocsiban,szabadban! Bp! Sok jön
Szombaton napközben szopnék,dugatnám magam akár többesben is. Élvezz a számba,arcomra! Bi párok mindkét tagját kielégítem! Női cuccokban vagy anélkül. Távolság nem gond.
Miskolc és környéke bi pasi?
Baja és környéke? Hely van
Sziasztok! Hétfő hajnalban reggel 5 körül kölcsönös vagy egyoldalú cumiban benne lennék szabadban! Írj hátha
pakson cumiztatnék
Kaland ma valaki?
Most szo nelkul anonimben dugatnam magam
Szombaton kocsikázunk. Pest-Bács megyében.
Hellyel rendelkező bi férfit keresünk.
Privátban az üzenetet
Üdv....
Hellyel rendelkező bi férfit keresünk.
Privátban az üzenetet
Üdv....

fifi35
Krisztina Ventura