Pápa, és környékén, aktív meleg!!! hellyel rendelkező szopatni szerető pasi???,
Ismerkednék Bp környéki hellyel rendelkező férfival ,akit alkalmanként tabuk nélkül szájjal,nyelvvel kényeztethetnék viszonzás nélkül délutáni esti órákban !Barátságos alázatos,alázatos hálás 61 éves férfi vagyok !
Kecskemét környékén ma pasi aki szoptatna?
Fius kalandot keresek estère ,
Bo. 16 ker körül . .. )
Bo. 16 ker körül . .. )
Szia! Érdekelne a dolog. Honnan írsz?
(Ez egy válasz movar98 üzenetére (2023. 09. 06. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 12:59

Sziasztok!
Mosonmagyaróvár-Győr környékén valaki holnapra/hétvégére , én passzív bevállalós vagyok
Mosonmagyaróvár-Győr környékén valaki holnapra/hétvégére , én passzív bevállalós vagyok

Szia! Honnan írsz ?
(Ez egy válasz Nyelném üzenetére (2023. 09. 06. szerda 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma kölcsönös szex ? Bp. Meglátogatnálak.
Igényes nagyfarkú aktiv pasit keresek Nyiregyhazan
Hosszutavra
Passziv bi igenyes pasi vagyok
Hosszutavra
Passziv bi igenyes pasi vagyok
Bisex havert keresnék hosszab távra Budapest és vonzás körzete! Várom a leveleket!
Megkóstolod a farkam?
40 alatti sportos teljesen csupasz potens nagyfarkú aktív pasit keresek Balaton északi felén.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit elégítenék ki orálisan. Helyem lesz.
Pécsen szopatnék 65+ost
Ma estére partnert keresek Cegléd és környékböl. Fogadni tudok!
szia...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 06. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 15:33
Törölt felhasználó (4219592)

Holnap Debrencenben vagyok, szopnék ha van helyed.

kinek lenne kedve kicsit kalanzozni akár a reptéri kifutó végénél is jó nekem....
kinek lenne kedve kicsit kalanzozni akár a reptéri kifutó végénél is jó nekem....
Most 17 kerben valaki????
Sziasztok! Ma 16:30-tól gyöngyösön valaki? Helyem van, szopok és dugható vagyok.
Privát üzenetben várom megkeresést.
Privát üzenetben várom megkeresést.