Miskolc és környéke.Ma este szopnák.22:00-töl lenne jó.Minden megoldás érdekel!
Szia. Beszélhetnénk róla…
(Ez egy válasz Kezdofiu07 üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 17:57

Sziasztok!
Fiatal ápolt igényes 29 éves passziv srac vagyok,
Hetero/bi/ meleg sracok ferfiakat keresek ismerkedesre es szexre.
Előny ha a Bdsmt, a szerepjatekot es a többes felallast nem utasitod el rögvest.
Előny ha a Bdsmt, a szerepjatekot es a többes felallast nem utasitod el rögvest.
Sziasztok!
Pécsi fiatal srácot vagy őreg papát szopatnék,de ehez adj tel számot
Sziasztok!
Idősebb kezdő pasiként ,szeretném átélni milyen érzés egy férfit szájjal kielégíteni ,ehhez keresek partnert ,akit alkalmanként meglátogathatnák és kedvére tehetnék lehetőség szerint Budapesten vagy környékén !
Mindenféle viszonzás nélkül ,de viszont szeretnék elöted meztelenül térdelni !
Sajnos helyem nincs ,de utazni tudok reális távolságban és délután vagy esti órákban érnék rád
Mindent elkövetnék élvezetedre és hogy elnyerjem élvezeted gyümölcsét !
Idősebb kezdő pasiként ,szeretném átélni milyen érzés egy férfit szájjal kielégíteni ,ehhez keresek partnert ,akit alkalmanként meglátogathatnák és kedvére tehetnék lehetőség szerint Budapesten vagy környékén !
Mindenféle viszonzás nélkül ,de viszont szeretnék elöted meztelenül térdelni !
Sajnos helyem nincs ,de utazni tudok reális távolságban és délután vagy esti órákban érnék rád

Mindent elkövetnék élvezetedre és hogy elnyerjem élvezeted gyümölcsét !
Szopnék m3 bevezető
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit elégítenék ki orálisan. Helyem lesz.
Mezökövesd mellett autóban szopok!!
Cegléden valaki kamionos kaland?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Valaki nem akkor csatlakozni 2 bi pasi hoz Tapolca Sümeg környékén?
Fejér megyei kezdő keres hasonlót!
Siófokon valaki kaland?
Sziasztok.
Szombat estére keresünk bi pasit Debrecenben!
Szombat estére keresünk bi pasit Debrecenben!
Jól szopot keresek v szopnek is diszkréten pesten
Sziasztok!
Kecskeméten ismerkednék normális, diszkrét emberrel haverság céljából..elsősorban 40 alatt
Kecskeméten ismerkednék normális, diszkrét emberrel haverság céljából..elsősorban 40 alatt

Kezdő fasz szópót keresek Pécsen 4után,tel szám és hívlak
Sziasztok! Este 8 után Balatonfüred felől Budapest irányába az autópálya valamelyik pihenőhelyénél lesz valaki?
Szopatnék délután 4körül Pécsen,tel szám és hívlak
Sziasztok! Szombat estére keresek egy sportos, igényes, ápolt biszex pasit vagy ilyen férfi tagú párt Budapesten vagy a környéken!