Megbízhatatlan link,hitegető kamus vagy!!!
(Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2023. 09. 16. szombat 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 16. szombat 12:25

Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem 16 17 18ker környékén, Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Bővebben!!! priviben
Megbízhatatlan link hitegető vagy!Kamus!
(Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2023. 09. 16. szombat 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 16. szombat 12:25

Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem 16 17 18ker környékén, Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Bővebben!!! priviben
Bővebben!!! priviben
Reptéren van vki?
Idősebb pasi Tata ma este ?
Holnap délelőtt szopna valaki Pécsen,tel számmal jelez
Holnapra Egerben hellyel rendelkező aktív bi pasit keresek!
Hozzám hasonlóan kezdő,de kíváncsi, diszkrét biszex srácot keresnék hosszútávú baráti kapcsolatra, erotikus kalandozáskra.
De akár kapcsolatban élő férjeket egy klassz erotikus beszélgetésre , tapasztalat cserére a feleségekről is érdekelne....
Pest megyében keresnék...
De akár kapcsolatban élő férjeket egy klassz erotikus beszélgetésre , tapasztalat cserére a feleségekről is érdekelne....
Pest megyében keresnék...
Biszex barátokat keresek közös kalandokhoz.
sziasztok
budapesti vagy budapest kornyeki bi parhoz csatlakoznek ma este-ejjel mindket fel oromere
aktiv bi vagyok,magas,ferfias
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
budapesti vagy budapest kornyeki bi parhoz csatlakoznek ma este-ejjel mindket fel oromere
aktiv bi vagyok,magas,ferfias
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
Most valaki farokmasszázs?
Szeged valaki?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Két aktív pasit keresek hellyel, akik egyszerre lennének bennem.
Balaton és környékén ma este valaki lightos bi dologhoz ?
Sziasztok,
Diszkrét biztonságos kaland ma este?
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn
Diszkrét biztonságos kaland ma este?
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn
Holnap 22. ker Nagytétény valaki? Hely van.
Szia! Egri bi pasi vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 16. szombat 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 16. szombat 14:09
Törölt felhasználó (4700995)

Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Szia kölcsönös örömszerzés
(Ez egy válasz szerető üzenetére (2023. 09. 14. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv!
Igényesség alap! Adatlap alapján keresgélek,illetve keress ha elolvastad!
Igényesség alap! Adatlap alapján keresgélek,illetve keress ha elolvastad!
Szia egy jó maszázst el tudnék viselni. Kölcsönö
s kényeztetéssel. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 14. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 14. csütörtök 15:56
s kényeztetéssel. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 14. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4671903)

Mai várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!