Szopnék Tata és környékén! Akár kíváncsi heterot is! Diszkréten!
Zalaegerszegen ma délután este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Nagyfarkú pasit keresek kemény baszásomra !!!
Siofok tamasi szegszard baja utvonalon szopnek ma
Sziasztok, Kecskeméten szopatna valaki?
Fehérvár valaki?
Ma valaki szopatna három orakor? Bp 13 , 15 ,
Szombatra (09.23) keresek partnert Maglód és környékéről.
ma valaki szoptna Borsod Hajdú megyében?
de jol esne most egy jo kis cumi. Nagyon tele van a bránerem…
Aktiv bisex sracot keresem Nyiregyhazan.
Igenyes passziv vagyok
Igenyes passziv vagyok
cumi XI.ker
Kép esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 19. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 10:22
Törölt felhasználó (3054102)

perverz vad szexhez keresek határozott aktív pasit aki nem riad meg az alázástól sem!
Nagykanizsán ma pasit szopnék helyem van
Sziasztok. Ma 4 körül
Kölcsönös orálra keresek partnert Debrecenben ma délelőtt 11-12ig. Hely kell!
Szopnék egy szép teli faszt. Szabadban vagy helyed legyen. Fót és környéke.Ma délelőtt