Szia.Csak ott vagy elérhető?Hétfőn esetleg?
Szia.Csak ott vagy elérhető?Hétfőn esetleg?
(Ez egy válasz oxford60 üzenetére (2023. 09. 22. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 20:32

Kezdő bi vagyok, vagy inkább kíváncsi heteró. 60 + a korom. Holnap (szombaton) Tiszakécske Barack termálfürdőn vagyok egész nap. Ki próbálnám a szopatást és a szopást is. Ha valakit érdekel.
Viber camban most egy faroksimit megnézne valaki?
Oda vissza cumi valaki ma?
Reptérnél?
De pesten és környékén is jó.
Reptérnél?
De pesten és környékén is jó.
Nem futunk össze ma este?
(Ez egy válasz dithpran üzenetére (2023. 09. 23. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 23. szombat 09:52

Olyan fiút keresnék, akivel lemegyünk valamelyik meleg szaunába lazulni, nézelődni. A párommal már voltam vegyes alkalmakon, de izgatna csak fiús napon is lemenni.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Olyan fiút keresnék, akivel lemegyünk valamelyik meleg szaunába lazulni, nézelődni. A párommal már voltam vegyes alkalmakon, de izgatna csak fiús napon is lemenni.
Régóta élek hetero párkapcsolatban, egy ideje fantaziálok a férfi szex gyönyöreinek a megéléseről . Ehhez keresek házasságban élő, hasonlóan érző férfit, hogy együtt tudjuk felfedezni az újdonságot! Kizárólag privát üzenet érdekel!
Régen használt ezért beszükült lukam tágítására keresek valakit. Pesten. Helyem nincs. 70-es bu... vagyok.
Ma valaki szopatna? Bp
Délpest valaki a mai nap?
Ma napközben Bi párokat kényeztetnék!
Sziasztok, ma egesz nap szabad vagyok (kecskemet) farkam borotvalt, szophato, verheto ki mit szeretne tenni vele
)

Vékony fiatal aktív vagy uni srác párhoz?ma napközben
Sziasztok! Szombat délután, este, kalandoznák Szegeden. Búvóhely kell!! Bi pár elönyben. Privátba írjatok!
XI-XXII ker kocsiban egy kis kalandozás?
Debrecen és környékén normál vagy sportos alkatú, jó megjelenésű bi srácot keresünk. Házaspár vagyunk, mindenki örömére keressük a beszállót. Bi párt is keresünk.
Sziasztok én egy nős 42 éves bi passziv fiu vagyok ma vagy holnap délelött keresnék fiut akit leszophatok.eger szihalom mezőcsát környékén.
Ma napközben keresek partnert Maglódon és környékén.