Ma napközben Bi párokat kényeztetnék!
Délpest valaki a mai nap?
Ma valaki szopatna? Bp
Régen használt ezért beszükült lukam tágítására keresek valakit. Pesten. Helyem nincs. 70-es bu... vagyok.
Régóta élek hetero párkapcsolatban, egy ideje fantaziálok a férfi szex gyönyöreinek a megéléseről . Ehhez keresek házasságban élő, hasonlóan érző férfit, hogy együtt tudjuk felfedezni az újdonságot! Kizárólag privát üzenet érdekel!
Olyan fiút keresnék, akivel lemegyünk valamelyik meleg szaunába lazulni, nézelődni. A párommal már voltam vegyes alkalmakon, de izgatna csak fiús napon is lemenni.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Nem futunk össze ma este?
(Ez egy válasz dithpran üzenetére (2023. 09. 23. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 23. szombat 09:52

Olyan fiút keresnék, akivel lemegyünk valamelyik meleg szaunába lazulni, nézelődni. A párommal már voltam vegyes alkalmakon, de izgatna csak fiús napon is lemenni.
Oda vissza cumi valaki ma?
Reptérnél?
De pesten és környékén is jó.
Reptérnél?
De pesten és környékén is jó.
Viber camban most egy faroksimit megnézne valaki?
Szia.Csak ott vagy elérhető?Hétfőn esetleg?
(Ez egy válasz oxford60 üzenetére (2023. 09. 22. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 20:32

Kezdő bi vagyok, vagy inkább kíváncsi heteró. 60 + a korom. Holnap (szombaton) Tiszakécske Barack termálfürdőn vagyok egész nap. Ki próbálnám a szopatást és a szopást is. Ha valakit érdekel.
Szia.Csak ott vagy elérhető?Hétfőn esetleg?
Szeged környékén,rendszeres,többmenetes anál karbantartót keresek.Pár,férfi személyében.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni
Ma és holnap bármikor nem kövér fiút leszopnék.
Sziasztok,
Szopnék ma estefele Budapesten.Helyem van.Lehetsz hetero bi meleg.Élvezésig szoplak,izgatlak.Gyere és élvezd tele a szám
Szopnék ma estefele Budapesten.Helyem van.Lehetsz hetero bi meleg.Élvezésig szoplak,izgatlak.Gyere és élvezd tele a szám
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
7 kerben szopnék borotváltat....most
Reptérnèl most valaki?