Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
13.kerbe,felszopot keresek.
Sziasztok! Szegeden ma valaki?
Polgár, Görbeháza. Pasit,párt szopatnék.
Győrben holnap délelőtt szopnék, ketten is lehetek. Élvezetek a számba..
Hétfö este Cegléden partnert várok, helyem van!
Ráckeve környékén valaki
Holnap délután Hatvan és környékéről akivel szopnák egymást és elvenné a szüzezségem.helyem van.°
Sziasztok
Ma 17 óra fele Székesfehérváron kukkolhato leszek miközben masztizom!
Tudok egy nyugis helyet…
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba írj rám!
Ma 17 óra fele Székesfehérváron kukkolhato leszek miközben masztizom!
Tudok egy nyugis helyet…
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba írj rám!
Sziasztok!Ma estefelé keresek szexpartnert, Budapest -Szèkesfehèrvár között.Normális, ápolt 50+ hellyel rendelkezőt.
Hévízen szopnék, dugatnám a seggem. Szeretem ha seggbe élveznek. Helyem van
Szia. Közös farok verés? Bp
Jó lenne ha valaki vagy többen ürítésre használmák a szám vagy az összeszűkült lukam Pesti 70 es vagyok. Helyem most nincs.
Ma várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Békéscsaba környékén keresnék lightos dolgokra.
Ma este autós kalandra keresek pasi Budapestről
Szopatnék , szopnék . Borsod , Nógrád , Heves megye ?
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran.
Haveromat szeretném szopni egy hölggyel közösen, örömmel nyalnék is:P Ráérne most egy csini csaj/pár?