Sziasztok pénteken délelőttre keresek SZÉKESFEHÉRVÁRON kölcsönös orálra, vagy ha van itt valaki aki szép farokkal van megáldva és csak szopatni akar egy jót, arra is van lehetőség.

Köcsöge szeretnék lenni valakinek vagy valakiknek. Helyem nincs Pesten élek 70-es bu.. vagyok
Megteszem
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2023. 09. 26. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 26. kedd 13:49

olyat aki szeret és tud is torkon baszni ! az eseményt rögzítheted videózd ahogy szoplak !
Bicskw környékén szopatna ma valaki?
Komárom környékén szopatna ma valaki?
Sziasztok. Átlagos megjelenésű férfiként olyan partnert keresnék aki szeret hosszan szopni. Dunaharaszti és kke.
Harkányba vagyok kellemes szexet keresek akár azonnal ha valakit érdekel......
Sziasztok holnap az az Csutortok 28 dikan hajnal 4 es 7 ora kozt Budapestrol Miskolc iranyaba fogok utazni az auto pajan M0 /M3 /es a M30 ha Kanos vagy le szoplak valamelyik pihenobe kamionosok elonybe irj privire.
Újpesten valaki most?
Sziasztok, biszex pasival,vagy párral ismerkednék,ma délután. Kelet-pest ès környékén.
Sziasztok, Pesten élő, hellyel rendelkező passzív srác ismerkedne szívesen
Fogadni tudok, írjatok mailt ha érdekes lehetek.

Sziasztok! Ma valaki napközben közös hoki vagy orál SZÉKESFEHÉRVÁRON?

......
(Ez egy válasz Bifiuegom81 üzenetére (2023. 09. 26. kedd 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 26. kedd 10:39

Sziasztok
Holnap délelőtt esztergomban hellyel rendelkező àpolt diszkrét sràc kölcsönös cumira?
Holnap délelőtt esztergomban hellyel rendelkező àpolt diszkrét sràc kölcsönös cumira?
Ma délelött Tata,Tatabánya,Komárom valaki?
Sziasztok.ma az M3-on nyíregyháza-Bp vonalán pasit kukkolnék maszti közben autójában..még sosem próbáltam.írj privire.üdv Péter
Hatvan és környékéről keresem partnerem aki megdugna,helyem van.
Egyedûl állò, èlô bp. I bi pasit keresek, akinek van helye ès 8rendszeresen meglàtogathatom, szopatok, dugok is
sziasztok
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
Budapesti vagy Budapest kornyeki bi parhoz csatlakoznek hetvegen
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
Budapesti vagy Budapest kornyeki bi parhoz csatlakoznek hetvegen
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
Gyömrőn vagy környékén Roma sráccal barátkoznék
Mai napra keresek partnert Maglód és környékén. Főleg orál és maszti.