Ma Kecskemet környéke valami ?
Üdv Holnap délelöt Indulok Hatvanbol Gyöngyösre utközben vagy helyel rendelkezö pasit vagy párt keresel szopatni vagy dugni szeretnék tali kb 7:30 körül és 10 oráig ráérek.orivátba keres.kamusok hanyagojanak
Ma 17:00-18:00 között pest-dunakeszi-vác-balassagyarmat útvonalon szopatnák, nagy farkú,30as,izmos pasi vagyok
Pécsről keresnék alacsony megbizható pasit aki rendszeresen leszopna...
Ma estére keresek egy pasit minden jóra Nagykőrös és környékéről fogadni tudok
Hali
Szopatnék Valaki van Alsónémedi és környékéről?????
Szopatnék Valaki van Alsónémedi és környékéről?????
ma valaki szopatna? bp
16:30 után reptérnél bi pasi aki szopatna??
Ma estére keresek egy pasit Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Sajnos nem tudok róla, hogy lenne...
Esetleg autós kaland? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 02. hétfő 09:16
Esetleg autós kaland? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4688116)

Fehérváron van valahol glory hole?
Vácon Pasziv??
Mostanaban valaki 17. Kerüleg környékén?
Szopatnék, szopnék, meg társai
))Borsod, Nógrád, Heves megye ?

Reptéri kifutón van valaki?
Biszex pasik 13.kerbe?
42 éves srác keres idősebb aktív (esetleg uni), urat 60 éves kor körül (de mindenféleképpen 50 felett) vagy ilyen taggal rendelkező párt. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Az ismerkedés során számomra imponáló, ha kedves vagy velem, viszont szex közben szeretem a magabiztos és határozott fellépést. Ha csak szopatni szeretnél, az is rendben van.
Szopatomat keresem akár rendszeresen is. Utazás megoldható ,diszkréció fontos
Miskolc melett autós kaland?
Reptérnél most bi pasi?
Sziasztok! Ha a szőrös szerszámot kedveli valaki, az írjon üzenetet. Nekem az van.