Kecskemét,Tata,Györ vonalon cumiznék. Átutazó vagyok. Ha van kulturált helyed meg is dughatsz.
Szia! Holnap reggel szívesen leszoplak.
(Ez egy válasz Rapmaster üzenetére (2023. 10. 07. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 07. szombat 22:17

Sziasztok! Valaki ma este vagy holnap kora reggel, Kispesten? Helyem van. Szopatnék
Delelott hetero/bi vekony/sportos/atlagos/kisse telt srac tiszta feneket nyalnam. Nagyon izgatna..
Vagy benne lennek kozos hokiban is!.
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Szia milyen cèlra?
(Ez egy válasz Frenky666 üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétfőn Vác Göd környékén paszivat keresek.
Sziasztok. Ma délután / este keresek kölcsönös örömökre partnert Győrben.

Délpest M 0 as valaki most? Biszex havert keresnék.
Pécsen hétköznap délelőtt 9-10 között szopnék
Miskolc most nálam közös hoki
Most reggel Pesten cumizna valaki? Elégé tele vagyok.
Delelott hetero/bi vekony/sportos/atlagos/kisse telt srac tiszta feneket nyalnam. Nagyon izgatna..
Hétfön budapesten,örömmel vennéma farkad a számba.Élvezettel szopok és nyelem az ondót.Nős uni aktiv vagyok.Magas nagyobb darab
férfias,a testem full szörös.A farkam
kb 15 cm nem csupasz.Természetesen ha te is akarod szophatod,de nekek megfelel ha csak én szoplak le.Akár egyszer,de jó lenne rendszeresen is.
Helyem nincs de diszkréten az automban,vagy a tiedben megoldhatjuk.Várom leveled és pontositsunk,hogy tudjunk találkozni.
férfias,a testem full szörös.A farkam
kb 15 cm nem csupasz.Természetesen ha te is akarod szophatod,de nekek megfelel ha csak én szoplak le.Akár egyszer,de jó lenne rendszeresen is.
Helyem nincs de diszkréten az automban,vagy a tiedben megoldhatjuk.Várom leveled és pontositsunk,hogy tudjunk találkozni.
Eger lenne most vagy délelőtt szexpartner?

Sziasztok! Debreceni passzív szexhavert keresek rendszeres alkalmakra! Előny, ha szereted az extra nagy méretet....
Sziasztok! Valaki ma este vagy holnap kora reggel, Kispesten? Helyem van. Szopatnék
Sziasztok. Győrben keresek holnapra valakit kölcsönös örömökre. Üzeneted várom ha felkeltettem az érdeklődésed. Köszi
Sziasztok most estère keresek egy 45+ os fèrfit aki dugná a fenekem. Pusztaszabolcson vagy a környèkèn, ha van kocsid gyere el èrtem. 23 vagyok, 171 magas vagyok vèkony, szőrös.
Vasárnap este leszophanék valakit? Viszonzás nélkül. Csak szopnék!
Holnap este bi kaland Nógrád megyében
Valaki tokajban van a feesztiválon?