Sziasztok. Este 8 után valaki,akit kocsiban le szophatnék, Nyék vagy környékén?
19 óra felé Kondorosi út végénél Dunapart?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok. Bp újpalotai fiúval ismerkednék.
Sziasztok! Holnap hajnalban valaki Budapesten?
Hali. csepel szigeten szopnék ma
Szopnek, nyelnek, ma, pasiknak. Nyelem! Helyem van! Érd- Bp és környékén valakik? Kúrhato is vagyok! Írjátok privát üzit!
Szopnek, nyelnek, ma, pasiknak. Nyelem! Helyem van! Érd- Bp és környékén valakik? Kúrhato is vagyok!
Van itt egy fiatal dugható fiú? Ha igen írjon.
Sziasztok! Ma 17ora utan a Nyéki nudinál a sorompó előtt szopnékk valakit. Egy régi zöld swifttel vagyok,logasd be az ablakon,le szopom.
Velencei-tò környèkèn valaki? 20/5 uni vagyok
Ma kora délután 14 óra körül szopnék szép kemény farkat végig helyem van diszkréció adott és elvárt de dugható is vagyok
Reptéri kifutónál vagyok szopnék egy szép farkat
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 12:08
Törölt felhasználó (4723009)

sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Egy jó ebédidős hoki a Szépvölgyin?
Nógrádból keresnék autós kalandhoz........
olyan partnert keresek aki hanyatt fekve és dugja a számat ! Privát írj helyem nincsen
Sziasztok!Veszprém és Győr környékén párt,bi pasit keresek.Uni/passzív szerep izgatna.Írjatok
Monor Gomba fele járó vagx jönni tudó aktív srác padi hely van
Valaki kamionos szopatna soroksári auchan kamion parkolóba?